Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2016

Ελάτε να σοκαριστούμε όλοι μαζί μ αυτά που γίνονται: Πρόσφυγας στη Γερμανία με 400 € το μήνα, σπίτι και διακοπές...


Γερμανία: 500.000 «πρόσφυγες» που δεν δικαιούνται άσυλο (εφόσον δεν μπορούν να ταυτοποιηθούν) προσπαθούν να διώξουν οι Γερμανοί από τα 1.200.000 άτομα που έχουν μαζευτεί εκεί από κάθε γωνιά του πλανήτη. 



Του Δημήτρη Καρατζά

Αυτοί, μέχρι να εκδοθεί διαταγή απέλασης θα ενταχθούν στο «Η4» δηλαδή στην Γερμανική Πρόνοια όπου θα λαμβάνουν πληρωμένο ένα επιπλωμένο διαμέρισμα 45 τετραγωνικών με θέρμανση συν 400,00 ευρώ το μήνα σε λογαριασμό τράπεζας. 
Ναι, 400 ευρώ το μήνα και τσάμπα σπίτι για όποιον φτάσει στη γη της Επαγγελίας.
Προτείνω ανεπιφύλακτα σε όποιον απελπισμένο άνεργο συμπολίτη μας θέλει και μπορεί, να πάει ένα ταξιδάκι ως εκεί, να ...

εξαφανίσει τα χαρτιά του (απλά τα ταχυδρομείτε συστημένα στους συγγενείς σας…) και να παρουσιαστεί ως «Σύρος Πρόσφυγας» για να κερδίσει 400 ευρώ συν διαμέρισμα, wi-fi και ότι άλλο οι καλοί Γερμανοί φορολογούμενοι τους διαθέσουν. Στην υγειά του Σόιμπλε και της Μέρκελ ρε παιδιά. 
Η πανίσχυρη Γερμανία των 82.000.000 κατοίκων, ζορίζεται να κρατήσει μόλις 1.200.000 «πρόσφυγες». Παρ’ όλα αυτά τους έχουν καταγράψει όλους κάτι που στην Ελλάδα δεν γίνεται διότι κάθε «κεφάλι» είναι λεφτά για τους επιτήδειους οπότε ο πολλαπλασιασμός τους επιβάλλεται όπως επιβάλλεται και με τα επιδοτούμενα πρόβατα, γίδια, καλλιέργειες κλπ: Όσο περισσότερες φορές εμφανιστεί ο ίδιος τύπος με άλλο όνομα τόσο μεγαλύτερη η «ανθρωπιστική βοήθεια» που θα καρπωθούν οι «φιλάνθρωποι». 
Πόσους είπαμε ότι έχουμε εμείς εδώ; Κάθε μέρα καταφτάνουν καραβιές με τουλάχιστον 500 άτομα την εβδομάδα, έχουμε καταγράψει κάπου 60.000 και προφανώς δεν έχουμε ιδέα για άλλους 1.500.000 που περιφέρονται ανενόχλητοι στην ατμόσφαιρα, «εξατμισμένοι» όπως δήλωσε η κυρα Τασία Χριστοδουλοπούλου. Μέχρι να τους βρείτε μπροστά σας.
Λοιπόν, 400 ευρώ το μήνα και επιπλωμένο δωρεάν διαμέρισμα με θέρμανση. `Ανεργε συμπολίτη, βρες και πνίξε έναν πρόσφυγα, πάρε τα χαρτιά του και τράβα στη Γερμανία μέχρι να φαλιρίσουν οι κερατάδες ξεπληρώνοντας έτσι τον όλεθρο που μας έφεραν το 1940.
Όταν η Ε.Ε. στείλει, σύμφωνα με το Δουβλίνο ΙΙ, πίσω τους μετανάστες πρόσφυγες κλπ., που δεν τους χρειάζεται προφανώς, θα τους επιστρέψει στην Ελλάδα.
Έλα που αυτοί, μαθημένοι από την Πρόνοια της Γερμανίας θα θέλουν 400 ευρώ το μήνα απλώς για να κάθονται και σπίτι χωρίς ενοίκιο και δωρεάν θέρμανση. 
Επειδή μάλλον δεν θα έχουμε να δίνουμε κάπου 2.000.000 Χ 400 ευρώ το μήνα συν τα έξοδα πετρελαίου και ενοικίου η κυβέρνηση οφείλει να θεσμοθετήσει την εθελοντική εισφορά αλληλεγγύης σε είδος και σε προσωπική εργασία.
Ας πηγαίνουμε να τους σφουγγαρίζουμε τα σπίτια, να τους κρατάμε τα μωρά για να βγουν έξω ένα Σάββατο με την παρέα τους κι εκείνοι σαν άνθρωποι... τίποτα θελήματα, κάτι το ένα, κάτι το άλλο... πιστεύω πως όλοι μαζί μπορούμε να βοηθήσουμε αυτούς τους δύστυχους ανθρώπους που ο Πόλεμος που ΕΜΕΙΣ προκαλέσαμε συμμετέχοντας στο ΝΑΤΟ την ΕΕ και το ΔΝΤ, ξεσπίτωσε από τις πολυτελείς επαύλεις της ερήμου και τους ξέβρασε μισοπνιγμένους στις πόρτες μας. 
Αρχίστε προπόνηση γκαρσόνια της Ευρώπης... αναβαθμιστήκαμε σε "αβδούλους". Υπηρέτες του Μουχαμέτη. 

Εκτός αν στείλουμε πράκτορες συνδικαλιστές να ξεσηκώσουν τους πάντες, ώστε μόνο νεκροί να δεχθούν να φύγουν από τη γη της "επαγγελίας", τη Γερμανία.

Να σας θυμίσουμε ένα δημοσίευμα από το "ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ" τον Φεβρουάριο του 2016 :





Κανονικά αυτοί πρέπει να επιστρέψουν στην χώρα εισόδου τους στην ΕΕ, βάσει του Δουβλίνου, κάτι που όμως δεν μπορεί να εφαρμοστεί λόγω της κατάστασης στο προσφυγικό - 130.000 από τους πρόσφυγες που ήρθαν στην χώρα το 2015 «εξαφανίστηκαν»

Με την προσφυγική κρίση στο απόγειό της και την Γερμανία να δέχεται τουλάχιστον 1.100.000 πρόσφυγες μόνο μέσα στο 2015, τα στοιχεία από την γερμανική υπηρεσία μετανάστευσης είναι συνταρακτικά: Από τους αιτούντες άσυλο στη χώρα, περί τους 400.000 δεν έχουν έγγραφα που να αποδεικνύουν την ταυτότητά τους και δεν μπορούν να ταυτοποιηθούν με άλλον τρόπο, γεγονός που σημαίνει πως δεν δικαιούνται να παραμείνουν στην χώρα. Αντίθετα, οι γερμανικές υπηρεσίες οφείλουν να τους «επιστρέψουν» στην χώρα εισόδου τους στην ΕΕ! 
Το γεγονός πως η χώρα εισόδου στην Ευρωπαϊκή Ένωση της συντριπτικής πλειοψηφίας των ανθρώπων αυτών είναι η Ελλάδα, που αντιμετωπίζει τον κύριο όγκο του προσφυγικού προβλήματος, σημειώνει η γερμανική εφημερίδα Süddeutsche Zeitung, δεν επιτρέπει προς το παρόν τουλάχιστον την διαδικασία αυτή. Μέχρι στιγμής μόλις ένας στους δέκα έχουν επιστρέψει στην χώρα εισόδου, την ώρα που για το 2014 ίσχυε το ένας στους πέντε. «Η άρνηση άλλων ευρωπαϊκών κρατών να πάρουν πίσω τους πρόσφυγες είναι κατανοητή: Μόνο η Ελλάδα είδε τις προσφυγικές ροές να μεγαλώνουν κατά 21 φορές μέσα στο 2015», αναφέρεται χαρακτηριστικά στο δημοσίευμα. 
Η Γερμανία έχει υποβάλει συνολικά 45.000 αιτήματα «επαναπροώθησης», από τα οποία μόλις 3.600 έχουν ολοκληρωθεί, ενώ την ίδια ώρα με παρόμοιες διαδικασίες έχουν «επιστραφεί» στην χώρα 3.000 αιτούντες άσυλο! 

Την ίδια ώρα πάντως, το 13% των ανθρώπων που καταγράφηκαν στην Γερμανία ως πρόσφυγες το 2015 δεν εμφανίστηκαν ποτέ να παραλάβουν την κατοικία που τους βρήκε το κράτος και να εκμεταλλευτούν τα υπόλοιπα προνόμια. Σε απόλυτους αριθμούς, υπολογίζεται πως οι άνθρωποι αυτοί είναι περίπου 130.000, ενώ η εξήγηση που δίνουν οι αρχές είναι είτε ότι επέλεξαν τελικά να συνεχίσουν το ταξίδι τους σε άλλες χώρες, είτε ότι αποφάσισαν να παραμείνουν στην Γερμανία ως παράνομοι.

Τέλος, δεν μπορούμε να μη αναφερθούμε σε όλους εκείνους τους "πρόσφυγες" που εφόσον ολοκλήρωσαν την διαδικασία εγγραφής τους στη Γερμανία, επιστρέφουν για διακοπές πίσω στις πατρίδες τους, οι οποίες τους κατέστησαν "πρόσφυγες"... Μη γελάτε! Διαβάστε το παρακάτω άρθρο και θα καταλάβετε!


Μiα μεγάλη γερμανική εφημερίδα ανέφερε αυτή την εβδομάδα ότι οι πρόσφυγες ταξιδεύουν πίσω στις πατρίδες τους “για διακοπές” και στη συνέχεια επιστρέφουν και πάλι στη Γερμανία. Αλλά οι εμπειρογνώμονες έχουν αναφέρει στο ηλεκτρονικό ειδησεογραφικό μέσο Thelocal ότι αυτό δεν είναι αλήθεια.



Η "Die Welt" δημοσίευσε άρθρο με τίτλο «Οι πρόσφυγες πηγαίνουν για διακοπές εκεί που διώχθηκαν” ενώ πλήθος κόσμου αντιδρά στη συμπεριφορά αυτή της Γερμανίας.
Η έκθεση βασίστηκε σε περιπτώσεις που αναφέρθηκαν από γραφεία εργασίας από το Βερολίνο, όπου υπάρχουν αναγνωρισμένοι πρόσφυγες, οι οποίοι είναι επίσης εγγεγραμμένοι ως άνεργοι. Οι ίδιοι, λοιπόν, ταξίδεψαν πίσω στη Συρία, το Αφγανιστάν ή το Λίβανο, και αργότερα επέστρεψαν στη Γερμανία.
Το Ομοσπονδιακό Υπουργείο Εργασίας, επίσης, δεν ανέφερε συγκεκριμένα νούμερα για το πόσοι πρόσφυγες έκαναν αυτό το πισωγύρισμα, δηλώνοντας μόνο ότι «υπάρχουν τέτοιες περιπτώσεις».
Η εφημερίδα ανέφερε ότι οι άνθρωποι που λαμβάνουν επιδόματα πρόνοιας έχουν δικαίωμα σε 21 ημέρες απουσίας από την καταστατική θέση τους, χωρίς να μειώνονται τα οφέλη τους.
Ωστόσο η έκθεση που δημοσιεύτηκε είναι ασαφής όσον αφορά τους λόγους που φεύγουν – έστω και προσωρινά – οι πρόσφυγες.
“Αυτή η έκθεση εγείρει πολλά περισσότερα ερωτήματα από αυτά που απαντά.” λένε οι αναγνώστες.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μη σταματάς. Δεν είναι το μαύρο πρόβατο διαφορετικό, τα άλλα είναι όλα ίδια…

ΜΗ ΣΤΑΜΑΤΑΣ ΝΑ ΕΞΕΛΙΣΣΕΣΑΙ. Υπάρχει λόγος που είσαι διαφορετικός. Ένα σχολείο είναι η Ζωή. Δε χρειάζεται να «μένεις στην ίδια τάξη», από...