Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2016

Συγκλονίζει το μωρό που γεννήθηκε χωρίς μάτια...!


Συντετριμμένη μια γυναίκα από την Κίνα διαπίστωσε πως ο γιος της γεννήθηκε με μια σπάνια πάθηση που έχει ως αποτέλεσμα να μην έχει μάτια. Η ανοφθαλμία εντοπίζεται σε ένα στα 100.000 παιδιά, σύμφωνα με τη Daily Mail, και σημαίνει πως το αγοράκι δεν θα μπορέσει ποτέ να δει.
Ο μικρός ήρθε στον κόσμο στις 20 Σεπτεμβρίου και η μητέρα του έχει απευθυνθεί στους ειδικούς μεγάλου νοσοκομείου για ενδελεχή εξέτασή του. Την ιστορία του μικρού μεταδίδουν πολλά κινεζικά μέσα και το αγόρι έχει χαρακτηριστεί «το παιδί χωρίς μάτια».
Η οικογένεια της Liu Peihua, της μητέρας, λέει πως η γυναίκα έκανε ...κανονικά όλες τις προβλεπόμενες εξετάσεις στη διάρκεια της εγκυμοσύνης χωρίς να έχει κάποια ασυνήθιστα αποτελέσματα. Η ανοφθαλμία δεν μπορεί να διαγνωστεί ούτε στους υπερήχους ούτε σε άλλες εξετάσεις που γίνονται.
Το αγοράκι, όπως κάθε άλλο μωρό, κλαίει δυνατά όταν πεινά και κουνά τα χεράκια του ζητώντας αγκαλιά.
Η μητέρα του δηλώνει συντετριμμένη από τα νέα για την πάθησή του αλλά και αποφασισμένη να τον αναθρέψει κανονικά παρά τα εμπόδια που είναι πιθανό να προκύψουν μεταγενέστερα.
orakai4orakai1orakai3orakai5
Δείτε το σχετικό video από το newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μη σταματάς. Δεν είναι το μαύρο πρόβατο διαφορετικό, τα άλλα είναι όλα ίδια…

ΜΗ ΣΤΑΜΑΤΑΣ ΝΑ ΕΞΕΛΙΣΣΕΣΑΙ. Υπάρχει λόγος που είσαι διαφορετικός. Ένα σχολείο είναι η Ζωή. Δε χρειάζεται να «μένεις στην ίδια τάξη», από...