Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2016

ΣΟΚ! Στις Βόρειες Σποράδες Κρύβεται Αρχαία Υπερτεχνονολόγια


Ο σημερινός κόσμος παραμένει μακριά από μια απίστευτη τεχνολογία,που ούτε καν ονειρεύεται ότι υπήρξε και υπάρχει,»δεμένος» στο σκοτάδι της άγνοιας,της μίζερης,ψεύτικης και αλλοιωμένης παράδοσης,ορισμένων αιώνων που τον απομάκρυναν από το λόγο της ύπαρξης του, ειδικά σήμερα που το μόνο που γίνεται είναι η καταστροφή της αιώνιας Ελλάδας και τους κάτοικους της να παραμένουν διάφοροι θεατές.
Καποιοι θελουν αποδειξεις, μα δεν εφτασε ο ...
χρονος της αφυπνισης των Ελληνων και οχι μονον,ετσι ας αρκεστουμε σημερα σε αυτα,οσον αφορα προηγουμενη μου αναρτηση : ΟΥΡΑΝΙΑ ΣΚΑΦΗ ΕΝΤΟΣ ΣΠΗΛΑΙΩΝ !!!
ΧΡΥΣΟΜΑΛΛΟ ΔΕΡΑΣ – ΟΛΥΜΠΙΟΙ ΔΙΟΣ :
«Στις βόρειες Σποράδες με δική σας ονομασία οι ΗΠΑ με την ΝΑΣΑ αναζητούν το «Χρυσόμαλλο Δέρας» και την ουράνια τεχνολογία που περιέχει αυτό.
Οι σπηλαιώσεις του Πηλίου συνεχίζονται υποθαλάσσια σε μεγάλη έκταση της περιοχής των Σποράδων, όπου στο μακρινό παρελθόν υπήρξε δική μας δραστηριότητα και προσεδάφιση σκαφών …………
Η γήινη τεχνολογία της ΝΑΣΑ, ελπίζει στον εντοπισμό ουράνιων σκαφών και του Χρυσόμαλλου Δέρατος, το οποίο με την τεχνολογία του, θα τους βοηθήσει να γίνουν οι απόλυτοι κυρίαρχοι στον πλανήτη σας.
Όλα όσα αναζητούν οι ΗΠΑ βρίσκονται προστατευμένα σε υποθαλάσσιες σπηλαιώσεις, μη επισκέψιμες από υποβρύχια γήινα μέσα.
Μετακίνηση τους, ενεργοποιεί συστήματα ασφαλείας καταπλάκωσης, μέσων και ανθρώπων.!!!
ΑΡΙΣΤΑΙΑΣ !!!

diadrastika.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μη σταματάς. Δεν είναι το μαύρο πρόβατο διαφορετικό, τα άλλα είναι όλα ίδια…

ΜΗ ΣΤΑΜΑΤΑΣ ΝΑ ΕΞΕΛΙΣΣΕΣΑΙ. Υπάρχει λόγος που είσαι διαφορετικός. Ένα σχολείο είναι η Ζωή. Δε χρειάζεται να «μένεις στην ίδια τάξη», από...