Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2016

Συγκλονιστικό: Το Βατικανό θα προβεί σε αποκαλύψεις για ΑΤΙΑ και εξωγήινους


Ανώτεροι καρδινάλιοι και άλλοι αξιωματούχοι του Βατικανού αναφέρουν ότι η Ρωμαιοκαθολική Εκκλησία είναι έτοιμη να αποκαλύψει πληροφορίες σχετικά με τους εξωγήινους σε μερικούς μήνες με την διενέργεια μάλιστα και συνεδρίου!
Yπενθυμίζουμε ότι και η Χίλαρι Κλίντον είχε εκφράσει προ μηνών  απόψεις για την ύπαρξη εξωγήινων, επαναλαμβάνοντας ότι ...
είναι διατεθειμένη να αποκαλύψει τα μυστικά της περιβόητης «Area 51» (Περιοχή 51), στην οποία πιστεύεται από πολλούς ότι φιλοξενούνται και εξετάζονται ως πειραματόζωα εξωγήινες μορφές ζωής.
Ο ίδιος ο Πάπας Φραγκίσκος  έχει υπαινιχθεί πολλές φορές στο παρελθόν ότι η Γη έχει «δεχθεί» επισκέψεις από εξωγήινους, και ο ίδιος έχει υποσχεθεί την πλήρη δημοσιοποίηση αυτών των πληροφοριών σε κάποια στιγμή στο μέλλον.
Ο José Gabriel Funes,  σημερινός διευθυντής του Αστεροσκοπείου του Βατικανού, δήλωσε χωρίς το παραμικρό περιορισμό ότι η θρησκεία δεν «διαβλέπει» σύγκρουση μεταξύ της πίστης στο Θεό και της ύπαρξης εξωγήινης ζωής.
Ο ίδιος ο Ιερέας  υποστήριξε σε  συνέδριο ότι «υπάρχει ένα πλήθος πλασμάτων  στη Γη, έτσι είναι πιθανό και το σύμπαν να είναι σπαρμένο με πολλές μορφές ζωής, πιο εξελιγμένη από την δική μας . Σύντομα οι άνθρωποι θα πρέπει να προετοιμαστούν για να γνωρίσουν τους συναδέλφους  αλλοδαπούς», κατέληξε ο ίδιος  .
Αυτό συνιστά η ελευθερία της δημιουργίας και ο Θεός σίγουρα έχει δημιουργήσει  διάφορες μορφές ζωής σε διαφορετικούς πλανήτες στο σύμπαν, υποστηρίζουν καθολικοί ιερείς .
Ένας άλλος εκπρόσωπος του Βατικανού, ο ιερέας Guy Consolmagno είπε  ότι υπάρχουν εξωγήινοι και ότι είναι στην πραγματικότητα σωτήρες της ανθρωπότητας.
«Όταν θα φτάσουν  επισήμως στη Γη, τα πράγματα θα αλλάξουν δραματικά και  θα υποστούμε σημαντικές αλλαγές στην προοπτική  στη ζωή μας , αλλά και στην αντίληψη για τον  Θεό», κατέληξε ο ίδιος.
Αυτές οι απόψεις όμως είναι εντελώς σοκαριστικές, επειδή καταδεικνύουν ενδεχομένως  ότι το Βατικανό γνωρίζει περισσότερα για την εξωγήινη ζωή και την δημιουργία, τα οποία κρύβει επιμελώς  στις υπόγειες βιβλιοθήκες του.
Πολλοί «ειδικοί» επιστήμονες τονίζουν ότι….. «με την έναρξη μιας νέας εποχής, οι πληροφορίες αυτές θα πρέπει να δημοσιοποιηθούν για να προετοιμάσουν  την κοινή γνώμη για το πότε θα αποκαλυφθεί η «αλήθεια». Αυτή η αλήθεια μπορεί να είναι όμως παράξενη, γιατί μπορεί να διαλύσει   τις υπάρχουσες θρησκείες, αλλά και την ιδέα περί Θεού», καταλήγουν οι «αρχιερείς» του σκότους  που φλομώνουν του πολίτες του κόσμου στο ψέμα .
Το πιο επικίνδυνο όμως  είναι  ότι το Βατικανό έχει ξεκινήσει μια μεγάλη εκστρατεία σε πολίτες με καλή μόρφωση, για την έλευση των εξωγήινων  πολιτισμών, ενώ ετοιμάζεται  μια νέα διάσκεψη, όπου θα αποκαλυφθούν υποτίθεται νέα στοιχεία.
Η αναγγελία τέτοιων γεγονότων  σημαίνει ότι είμαστε πλέον  κοντά στις ημέρες αποκάλυψης του αντιχρίστου και  όλων αυτών που έχουν προφητευτεί από τους Άγιους πατέρες  της ορθοδόξου εκκλησίας.
Οφείλουμε όλοι μας να έχουμε τα μάτια και τα αυτιά μας ανοικτά και να μην πιστεύουμε όλα όσα αναφέρουν τα ΜΜΕ…εδικά αυτό το διάστημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μη σταματάς. Δεν είναι το μαύρο πρόβατο διαφορετικό, τα άλλα είναι όλα ίδια…

ΜΗ ΣΤΑΜΑΤΑΣ ΝΑ ΕΞΕΛΙΣΣΕΣΑΙ. Υπάρχει λόγος που είσαι διαφορετικός. Ένα σχολείο είναι η Ζωή. Δε χρειάζεται να «μένεις στην ίδια τάξη», από...