Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2016

ΕΜΥ: Νέο κύμα κακοκαιρίας θα χτυπήσει τη χώρα από την ερχόμενη εβδομάδα


Νέο κύμα κακοκαιρίας αναμένεται να χτυπήσει τη χώρα από την ερχόμενη εβδομάδα σύμφωνα με την πρόγνωση της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας.


Πού θα χιονίσει;


Τη Δευτέρα (12/12) στα δυτικά, τα νότια και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου προβλέπονται νεφώσεις με τοπικές βροχές και στα νότια πιθανόν σποραδικές καταιγίδες. Στην υπόλοιπη χώρα λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες.

Οι άνεμοι από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 και στα νότια τοπικά 6 μποφόρ. Βαθμιαία από το βράδυ θα στραφούν σε βορειοδυτικούς και τη νύχτα θα ενισχυθούν. Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει πτώση από τα βόρεια.
Την Τρίτη (13/12) αναμένονται λίγες νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες με τοπικές βροχές στα ανατολικά και νότια. Πρόσκαιρες χιονοπτώσεις στα βόρεια ορεινά. Οι άνεμοι βόρειοι βορειοδυτικοί 5 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία σε περαιτέρω πτώση.
Την Τέταρτη (14/12) προβλέπονται λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες στα ανατολικά και νότια, όπου θα σημειωθούν παροδικές βροχές και ασθενείς χιονοπτώσεις στα ορεινά. Οι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και τοπικά στο Αιγαίο 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μη σταματάς. Δεν είναι το μαύρο πρόβατο διαφορετικό, τα άλλα είναι όλα ίδια…

ΜΗ ΣΤΑΜΑΤΑΣ ΝΑ ΕΞΕΛΙΣΣΕΣΑΙ. Υπάρχει λόγος που είσαι διαφορετικός. Ένα σχολείο είναι η Ζωή. Δε χρειάζεται να «μένεις στην ίδια τάξη», από...