Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2016

Ακόμη μία Κτηνωδία! Δηλητηρίασαν τον Ράμπο της πυροσβεστικής! (Πυροσβεστική Υπηρεσία Κατερίνης)


Το διάβασα τυχαία σε ένα άλλο μπλογκ όταν συνειδητοποίησα ότι το περιστατικό συνέβει εδώ στην Πιερία, στο σταθμό Πυροσβεστικής της Κατερίνης. Οι πυροσβέστες του συγκεκριμένου σταθμού ταΐζουν και έχουν "υιοθετήσει" αρκετά σκυλάκια. Αυτό βέβαια τους τιμά ιδιαίτερα.
 Αυτούς βέβαια που δεν τιμούν ιδιαίτερα οι πράξεις τους είναι αυτοί που θεωρούν τους εαυτούς τους "ανθρώπους" αλλά φέρονται σαν κτήνη και δηλητηρίασαν το καημένο τετράποδο που δεν τους ενοχλούσε πουθενά. 
Διαβάστε λοιπόν ....
τι γράφει ένας από τους Πυροσβέστες στο Facebook:
Ξημερώματα Κυριακής επιστρέφοντας από τροχαίο ατύχημα βρήκαμε τον σκύλο της υπηρεσίας μας σε κωματώδη κατάσταση δηλητηριασμένο από φόλα.
Μαζί με τον συνάδελφο Τόλη Πλατή κάναμε ότι ήταν ανθρωπίνως δυνατόν για να το κρατήσουμε στην ζωή με την χορήγηση των κατάλληλων φαρμάκων.
Το μεταφέραμε σε κτηνιατρείο όπου μετά από 2 μέρες νοσηλείας δεν άντεξε και δυστυχώς κατέληξε κάνοντας φτωχότερη την Υπηρεσία μας.
Κατέληξε γιατί κάποιοι αρρωστημένοι εγκέφαλοι και "προσωπικότητες" δεν μπορούν να καταλάβουν ότι κάθε τετράποδο ζώο έχει ψυχή,αισθάνεται,διαισθάνεται και πονάει.
Δικαίωμα στην ζωή έχουν όλα τα έμβια όντα και πολλοί Συνάδελφοι μας διακινδυνεύουν ακόμα και την ίδια τους την ζωή για να το αποδεικνύουν προσπερνώντας τέτοιες συμπεριφορές που μετατρέπουν τους "ανθρώπους" σε τέρατα.
Ας ελπίσουμε να είναι η τελευταία.
Καλό ταξίδι Ράμπο...."

Χρειάζεται να σχολιάσουμε κάτι άλλο;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μη σταματάς. Δεν είναι το μαύρο πρόβατο διαφορετικό, τα άλλα είναι όλα ίδια…

ΜΗ ΣΤΑΜΑΤΑΣ ΝΑ ΕΞΕΛΙΣΣΕΣΑΙ. Υπάρχει λόγος που είσαι διαφορετικός. Ένα σχολείο είναι η Ζωή. Δε χρειάζεται να «μένεις στην ίδια τάξη», από...