Τετάρτη, 5 Οκτωβρίου 2016

Εικόνες ντροπής στον αρχαιολογικό χώρο του Δίου - ΦΩΤΟ
Ρεζίλι γίναμε πάλι στην Πιερία μετά το δημοσίευμα του enikos.gr. Όχι βέβαια άδικα αν εικόνες ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Γιατί υπάρχει αυτή η εγκατάλειψη του αρχαιολογικού χώρου; Ποιος είναι υπεύθυνος για την καθαριότητα και τη ...
συντήρηση  του χώρου; Ποιος θα αναλάβει την ευθύνη και το κυριότερο θα διορθώσει την κατάσταση; Σε χώρο που δέχεται χιλιάδες τουρίστες κάθε χρόνο είναι πραγματικά απαράδεκτες τέτοιες εικόνες.Διαβάστε το ρεπορτάζ:
Εικόνες εγκατάλειψης κατέγραψε ο φωτογραφικός φακός στον αρχαιολογικό χώρο του Δίου στην Πιερία. Όπως βλέπετε στις φωτογραφίες η κατάσταση που επικρατεί στις τουαλέτες είναι άθλια. Και να σκεφτεί κανείς ότι πρόκειται για έναν χώρο που επισκέπτονται χιλιάδες τουρίστες, οι οποίοι φεύγουν σοκαρισμένοι από τις συνθήκες υγιεινής που αντικρίζουν. Το "κερασάκι στην τούρτα" αποτελεί το μηχάνημα αυτόματης ενημέρωσης, το οποίο είναι απαρχαιωμένο. Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

10 πανέμορφες λίμνες σε… ροζ χρώμα!

Οι ροζ λίμνες που βλέπετε δεν είναι αποτέλεσμα Photoshop, ούτε το νερό τους έχει χρωματιστεί με την προσθήκη κάποιου φίλτρου.