Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2016

Ο Α.Τσίπρας αιφνιδιαστικά στο Εθνικό Κέντρο Επιχειρήσεων του ΥΠΕΘΑ


Η μετακίνησή του επισήμως αποδίδεται στην παρακολούθηση τμήματος της πανεθνικής άσκησης «Παρμενίων 2016» αλλά το γεγονός αυτό δεν έχει συμβεί πάλι στο παρελθόν ο πρωθυπουργός να μεταβαίνει στο ΕΘΚΕΠΙΧ.
Την Παρασκευή ο κ. Τσίπρας θα πάει με ελικόπτερο στον Έβρο για να παρακολουθήσει την τελική φάση της άσκησης.
Η αιφνιδιαστική μετάβασή του οφείλεται στο γεγονός ότι θέλει να παρακολουθήσει τις κινήσεις των τουρκικών πλοίων και μαχητικών που σήμερα με ιδιαίτερη ένταση στο Αιγαίο παρενοχλούν τα πλοία του ΠΝ και τα μαχητικά ...
της ΠΑ.
Στο Μαξίμου υπάρχει η σκέψη να υπάρξει επικοινωνία του πρωθυπουργού με τον Ρ.Τ.Ερντογάν προκειμένου να αποσυρθούν οι τουρκικές δυνάμεις που παρενοχλούν τις ελληνικές για να μην υπάρξει περαιτέρω ένταση και συνεπώς κάποιο ατύχημα.
Σημειώνεται ότι μόνο χθες σημειώθηκαν 23 παραβιάσεις του εθνικού εναέριου χώρου από επτά τουρκικά μαχητικά  στο βορειοανατολικό, κεντρικό και νοτιοανατολικό Αιγαίο.
Ο αρχικός προγραμματισμός για σήμερα ήταν να πετάξουν με ελικόπτερο του Πολεμικού Ναυτικού μαζί με τον υπουργό, Πάνο Καμμένο, και να διανυκτερεύσουν σε φρεγάτα του Στόλου έξω από το νησί της Χίου.
Ωστόσο, πραγματοποιήθηκε αλλαγή του αρχικού σχεδιασμού και θα μεταβούν την Παρασκευή στον Εβρο, έτσι ώστε να παρακολουθήσουν μαζί την τελική φάση της άσκησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μη σταματάς. Δεν είναι το μαύρο πρόβατο διαφορετικό, τα άλλα είναι όλα ίδια…

ΜΗ ΣΤΑΜΑΤΑΣ ΝΑ ΕΞΕΛΙΣΣΕΣΑΙ. Υπάρχει λόγος που είσαι διαφορετικός. Ένα σχολείο είναι η Ζωή. Δε χρειάζεται να «μένεις στην ίδια τάξη», από...