Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2016

Προσοχή! Aπάτη στο διαδίκτυο για έκπτωση σε αεροπορικά εισιτήρια


Πλησιάζουν τα Χριστούγεννα, όμως μέσα στην εορταστική ατμόσφαιρα κάποιοι επιτήδειοι προσπαθούν να εκμεταλλευθούν τους ανυποψίαστους πολίτες.
Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα techit.gr, καθώς πλησιάζουν οι γιορτινές ημέρες, ο κόσμος ψάχνει αεροπορικά εισιτήρια για να ταξιδέψει κάπου όμορφα. Δυστυχώς, κάποιοι ....
απατεώνες έχουν στήσει παγίδες και προσπαθούν να εκμεταλλευθούν όσους ανυποψίαστους ψάχνουν για καλές προσφορές αεροπορικών εισιτηρίων.
Έτσι, κυκλοφορούν στο διαδίκτυο κουπόνια που υποτίθεται ότι προσφέρουν έκπτωση στα αεροπορικά εισιτήρια διαφόρων γνωστών εταιρειών, χωρίς οι τελευταίες να έχουν κάποια ενημέρωση για το θέμα.
Αν πέσετε στην παγίδα και αγοράσετε κάποιο από τα εν λόγω κουπόνια, στην καλύτερη περίπτωση θα σας πουλήσουν τα αεροπορικά εισιτήρια σε ακριβότερες τιμές από αυτές που θα τα βρείτε στην ιστοσελίδα της εκάστοτε αεροπορικής εταιρείας, ή σε οποιοδήποτε online ταξιδιωτικό πρακτορείο. Στη χειρότερη περίπτωση, ίσως περιμένετε μάταια «να σας αποσταλούν τα ηλεκτρονικά εισιτήρια σε λίγες ημέρες» και ξεμείνετε στο τέλος χωρίς εισιτήρια και χωρίς χρήματα.
Αν έχετε πέσει θύματα απάτης, επικοινωνήστε άμεσα με την αεροπορική εταιρεία που υποτίθεται ότι αφορά το κουπόνι, καταγγείλετε το γεγονός και ζητήστε να σας καθοδηγήσουν για το που αλλού πρέπει να απευθυνθείτε. Προσπαθήστε να είστε υποψιασμένοι κάθε φορά που σας προσφέρουν κάτι πολύ φθηνά.
umoney.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μη σταματάς. Δεν είναι το μαύρο πρόβατο διαφορετικό, τα άλλα είναι όλα ίδια…

ΜΗ ΣΤΑΜΑΤΑΣ ΝΑ ΕΞΕΛΙΣΣΕΣΑΙ. Υπάρχει λόγος που είσαι διαφορετικός. Ένα σχολείο είναι η Ζωή. Δε χρειάζεται να «μένεις στην ίδια τάξη», από...