Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2016

Εκλογή Νέου Δ.Σ στον Πολιτιστικό Σύλλογο Νέας Εφέσου "Το Στουπί"

η εικόνα προφίλ του Πολιτιστικός Σύλλογος Νέας Εφέσου
Την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2016 στην Νέα Έφεσο και στα γραφεία του Πολιτιστικού συλλόγου Εντοπίων "ΤΟ ΣΤΟΥΠΙ" πραγματοποιήθηκε γενική συνέλευση με θέμα "προϋπολογισμός προσεχούς έτους 2016 - και εκλογή νέου διοικητικού συμβούλιου" από τα μέλη του συλλόγου. 
Ο πρόεδρος κ. Κατσαρέλας Χρήστος άνοιξε το θέμα του προϋπολογισμού οπού έγινε με μεγάλη επιτυχία, μίλησε επίσης για την πολιτιστική χρονιά η όποια ήταν επιτυχής αναδεικνύοντας για ακόμη μια χρονιά τα ...

ήθη και τα έθιμα του χωρίου μας. Μετά από συζήτηση για τον προϋπολογισμό έγινε η εκλογή του νέου Δ.Σ. Έτσι νέο Δ.Σ. αναδεικνύονται οι εξής :
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΑΠΑΘΕΟΧΑΡΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ 
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΤΕΦΑΝΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΔΑΣΙΟΠΟΥΛΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ
ΤΑΜΙΑΣ ΤΣΙΛΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΥΡΣΙΝΗ
ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΤΜΗΜΑΤΩΝ & ΧΟΡΩΔΙΑΣ ΛΙΑΚΟΥ ΜΑΤΙΝΑ
ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΤΣΟΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 
ΜΕΛΟΣ ΚΟΣΚΙΝΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ
ΜΕΛΟΣ ΤΖΙΩΚΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ
ΜΕΛΟΣ ΚΑΡΑΛΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ 
ΜΕΛΟΣ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ 
ΜΕΛΟΣ ΤΣΙΛΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ
ΜEΛΟΣ ΠΑΠΑΘΕΟΧΑΡΗΣ ΘΩΜΑΣ .

Τέλος ο επί σειρά ετών πρόεδρος του συλλόγου κ.Κατσαρέλας έδωσε τα θερμά συγχαρητήρια στον 23χρονο νέο πρόεδρο και το Δ.Σ. θέτοντας κύριο μέλημα του νέου Δ.Σ. να είναι η επικράτηση των εθίμων του χωρίου. Από μέρος του νέου πρόεδρου κ. Παπαθεοχάρη ευχαρίστησε θερμά τον απερχόμενο πρόεδρο και το Δ.Σ. για τα 15 χρόνια προσφοράς στο σύλλογο. Ο νέος πρόεδρος στην πρώτη του ομιλία εξέφρασε την βαθιά ευχαρίστηση προς όλους τους κατοίκους του χωρίου για την στήριξη που δέχτηκε στις εκλογές, και δήλωσε ότι ο ίδιος και το υπόλοιπο συμβούλιο θα εργαστεί σκληρά ούτως ώστε να συνέχιση η ανάδειξη των εθίμων του χωρίου . Να σημειωθεί ότι για πρώτη φορά στην κεφαλή του συλλόγου και του Δ.Σ. είναι νέοι άνθρωποι με πολλά θετικά προσόντα!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μη σταματάς. Δεν είναι το μαύρο πρόβατο διαφορετικό, τα άλλα είναι όλα ίδια…

ΜΗ ΣΤΑΜΑΤΑΣ ΝΑ ΕΞΕΛΙΣΣΕΣΑΙ. Υπάρχει λόγος που είσαι διαφορετικός. Ένα σχολείο είναι η Ζωή. Δε χρειάζεται να «μένεις στην ίδια τάξη», από...