Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2017

Αποκλειστικό!! Πυρκαγιά ξέσπασε στο Λιτόχωρο Πιερίας




Φωτιά ξέσπασε χθες σε μονοκατοικία στο Λιτόχωρο Πιερίας. Η φωτιά ξεκίνησε από το υπόγειο της μονοκατοικίας κατά πάσα πιθανότητα από κάποιο βραχυκύκλωμα. Στο σημείο αμέσως έσπευσαν 2 αυτοκίνητα της πυροσβεστικής με 6 πυροσβέστες οι οποίοι κατάφεραν να  σβήσουν έγκαιρα τη φωτιά πριν επεκταθεί στο υπόλοιπο σπίτι.
Στο υπόγειο, υπήρχαν 2 φιάλες υγραερίου οι οποίες ευτυχώς δεν εξερράγησαν αφού οι πυροσβέστες τις ...
απομάκρυναν αμέσως από τον τόπο της πυρκαγιάς και ένα σταθμευμένο όχημα χωρίς πινακίδες το οποίο δεν υπέστη καμία ζημιά.


Σήμερα αναμένεται να γίνει αυτοψία και να διευκρινιστούν τα αίτια της πυρκαγιάς.



Αξίζει να σημειωθεί ότι τον τελευταίο καιρό πολλά περιστατικά με φωτιές έχουν σημειωθεί στο Λιτόχωρο και την ευρύτερη περιοχή, αλλά χάρη στην εξαιρετική προσπάθεια που καταβάλλεται καθημερινά από τους πυροσβέστες του Πυροσβεστικού Σταθμού Λιτοχώρου για την προάσπιση της προστασίας των πολιτών, δεν έχουμε θρηνήσει θύματα. Ο αγώνας τους  είναι αξιοθαύμαστος, όπως και η συνέπεια την οποία επιδεικνύουν κάθε φορά που προκύπτει έκτακτη ανάγκη.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μη σταματάς. Δεν είναι το μαύρο πρόβατο διαφορετικό, τα άλλα είναι όλα ίδια…

ΜΗ ΣΤΑΜΑΤΑΣ ΝΑ ΕΞΕΛΙΣΣΕΣΑΙ. Υπάρχει λόγος που είσαι διαφορετικός. Ένα σχολείο είναι η Ζωή. Δε χρειάζεται να «μένεις στην ίδια τάξη», από...