Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2017

Καιρός: Με τοπικές βροχές θα ξεκινήσει η Δευτέρα


Παράλληλα, η ορατότητα τις πρωινές ώρες θα είναι τοπικά περιορισμένη και θα σημειωθούν ομίχλες.Από το απόγευμα όμως, οι βροχές στα δυτικά θα ενταθούν, θα εκδηλωθούν καταιγίδες και χιόνια στα ορεινά, ενώ τη νύχτα τα φαινόμενα θα επεκταθούν ανατολικά.
Πιο αναλυτικά, για σήμερα Δευτέρα προβλέπεται:
Στη Θράκη και στη Μακεδονία, συννεφιά και βαθμιαία από τα δυτικά σποραδικές βροχές. Η θερμοκρασία από 3 έως 17 βαθμούς.
Στη Θεσσαλονίκη, νεφώσεις με βροχές το βράδυ και τοπικά περιορισμένη ορατότητα το πρωί. Το θερμόμετρο από 6 έως 17 βαθμούς.
Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και στη δυτική Στερεά Ελλάδα, τοπικές βροχές, βαθμιαία καταιγίδες και το βράδυ χιόνια στα ορεινά. Άνεμοι από νότιες διευθύνσεις 5 με 7 μποφόρ και θερμοκρασία από 7 έως 18 βαθμούς.
Στην Πελοπόννησο, τοπικές βροχές από το μεσημέρι και σποραδικές καταιγίδες το βράδυ. Ο υδράργυρος από 6 έως 18 βαθμούς.
Στην Κρήτη και στις Κυκλάδες, αραιή συννεφιά που το βράδυ θα πυκνώσει. Νότιοι άνεμοι 5 με 7 μποφόρ και το θερμόμετρο από 9 έως 19 βαθμούς.
Στα Δωδεκάνησα και στα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου, τοπικές νεφώσεις με πιθανότητα για πρόσκαιρες βροχές. Άνεμοι νοτίων διευθύνσεων 5 με 7 μποφόρ και θερμοκρασία έως 19 βαθμούς.
Στη Θεσσαλία, την κεντρική και την ανατολική Στερεά Ελλάδα, βροχές το απόγευμα, καταιγίδες τη νύχτα και τοπικά περιορισμένη ορατότητα το πρωί. Ο υδράργυρος από 4 έως 19 βαθμούς.
Στην Αττική, αρχικά αραιές νεφώσεις και από το βράδυ βροχές. Νότιοι άνεμοι 5 με 7 μποφόρ, και θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης από 9 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μη σταματάς. Δεν είναι το μαύρο πρόβατο διαφορετικό, τα άλλα είναι όλα ίδια…

ΜΗ ΣΤΑΜΑΤΑΣ ΝΑ ΕΞΕΛΙΣΣΕΣΑΙ. Υπάρχει λόγος που είσαι διαφορετικός. Ένα σχολείο είναι η Ζωή. Δε χρειάζεται να «μένεις στην ίδια τάξη», από...