Σάββατο 11 Μαρτίου 2017

Ανακοίνωση της Ελλήνων Συνέλευσις Κατερίνης






Ανακοίνωση

Την Κυριακή  05.03.17 και ώρα 04:36 τα ξημερώματα και η ΕΣΥ Κατερίνης βανδαλιστικε (ελαφρώς…).
Τα τέρατα της Αντίφα που εκτελούν εντολές … - και δεν θέλουν να ενωθούν οι Έλληνες για να πάρουν τα δικά τους και τα δίκαια τους - «ζωγράφισαν» με τις βλακείες τους και τα ανθελληνικά τους συνθήματα την Ε.ΣΥ Κατερίνης.
Στις 14:30 το μεσημέρι κατατέθηκε μήνυση και φυσικά έγινε αναλυτικότατη ενημέρωση των αστυνομικών οργάνων και δόθηκαν και στοιχεία ....
Πριν από 4 μέρες εστάλη από την Ε.ΣΥ Κατερίνης το τρίτο έγγραφο - το τελευταίο εξάμηνο - προς την ...
Ασφάλεια Κατερίνης που με αυτό τους εφιστούμε την προσοχή καθ ότι γνωρίζουμε ότι η τρομοκρατικές ενέργειες και ο εκφοβισμός προς τους έλληνες και προς της Ε.ΣΥ – Ελλήνων Συνέλευσης θα εντατικοποιηθεί και θα γιγαντωθεί από τα ανθελληνικά κέντρα του καθεστώτος. 
Βλέπετε πρώτα τους Αντίφα που καίνε συστηματικά την ελληνική σημαία και σπάνε τα γραφεία μας.... έχουν πραγματοποιήσει πάνω από 135 κτυπήματα στα γραφεία της Ελλήνων Συνελευσις.
Συνεπώς Έλληνες προχωράμε με μεγαλύτερη δύναμη και σθένος για να πάρουμε την Ελλάς στα ελληνικά χέρια μας…
Δύναμη, φως και γρήγορη ελευθερία.
Ε.ΣΥ Κατερίνης


ΥΓ: 
Θα προτείνω στο διοικητικό της Ε.ΣΥ. Κατερίνης να μην σβήσουμε της "ζωγραφιές" έτσι ώστε να γνωρίζουν οι Έλληνες και όλος ο κόσμος ποιος είναι ο εχθρός των Ελλήνων.... και φυσικά από ποιους θα πάρουμε την Ελλάδα μας.

Χρήστος Μαυρίδης

Φωτογραφία του Χρήστος Μαυρίδης.

Φωτογραφία του Χρήστος Μαυρίδης.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μη σταματάς. Δεν είναι το μαύρο πρόβατο διαφορετικό, τα άλλα είναι όλα ίδια…

ΜΗ ΣΤΑΜΑΤΑΣ ΝΑ ΕΞΕΛΙΣΣΕΣΑΙ. Υπάρχει λόγος που είσαι διαφορετικός. Ένα σχολείο είναι η Ζωή. Δε χρειάζεται να «μένεις στην ίδια τάξη», από...