Πέμπτη 30 Μαρτίου 2017

Νέα ταξιδιωτική οδηγία των ΗΠΑ για την Τουρκία


Ταξιδιωτική οδηγία εξέδωσαν νωρίτερα οι ΗΠΑ και συστήνουν στους πολίτες τους να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στις επισκέψεις τους στην Τουρκία σε τουριστικούς προορισμούς, σε θρησκευτικούς χώρους και νυχτερινά κέντρα.
Οι ΗΠΑ προειδοποιούν ότι υπάρχει αυξημένη πιθανότητα τρομοκρατικής ενέργειας στην Τουρκία. Επιπλέον τονίζουν ότι λόγω της απειλής οι ταξιδιώτες πρέπει να αποφύγουν να...  ταξιδέψουν νοτιοανατολικά της χώρας. 

Στην οδηγία αναφέρεται ότι το 2016 συνέβησαν αναρίθμητες τρομοκρατικές ενέργειες στην Τουρκία μεταξύ των οποίων πυροβολισμοί, επιθέσεις αυτοκτονίας και εκρήξεις παγιδευμένων αυτοκινήτων σε τουριστικές περιοχές, σε δημόσιους χώρους, σε εορταστικές εκδηλώσεις, σε αθλητικά γεγονότα και σε κυβερνητικές, αστυνομικές και στρατιωτικές εγκαταστάσεις σε όλη την Τουρκία που είχαν ως αποτέλεσμα το θάνατο εκατοντάδων ανθρώπων. 

Τέλος, η ανακοίνωση προειδοποιεί ότι υπάρχει η πιθανότητα να πραγματοποιηθούν αντίστοιχες επιθέσεις στα μέσα μαζικής μεταφοράς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μη σταματάς. Δεν είναι το μαύρο πρόβατο διαφορετικό, τα άλλα είναι όλα ίδια…

ΜΗ ΣΤΑΜΑΤΑΣ ΝΑ ΕΞΕΛΙΣΣΕΣΑΙ. Υπάρχει λόγος που είσαι διαφορετικός. Ένα σχολείο είναι η Ζωή. Δε χρειάζεται να «μένεις στην ίδια τάξη», από...