Παρασκευή 16 Ιουνίου 2017

Η ελληνική παραδοσιακή οικογένεια είδος προς εξαφάνιση ή αλλιώς... πως προσπαθούν το σωστό να το βγάλουν λάθος!!

Φωτογραφία της Maria Nikolaidou.
Τι όμορφη εικόνα η πρώτη ! 
Παρμένη από το παλιό αλφαβητάρι του δημοτικού. 
Οικογένεια, ο πατέρας, η μητέρα, τα παιδιά και η γιαγιά, οι ηλικιωμένοι πάντα αποτελούν κομμάτι της οικογένειας. Τιμή και δόξα στην όμορφη ελληνική οικογένεια!!! Έτσι μεγαλώσαμε, έτσι κρατήσαμε τις παραδόσεις μας, έτσι πρέπει να μεγαλώνουμε τα παιδιά μας. Όλοι το ξέρουν ότι η οικογένεια είναι το πρώτο και πιο βασικό κύτταρο της κοινωνίας μας. Εκεί στηρίζεται η κοινωνία, το έθνος το μέλλον μας. 
Γι αυτό και είναι το πρώτο πράγμα που άρχισαν να διαβρώνουν και να διαλύουν. Σκέψου Έλληνα!! Είναι τυχαίο???
Τίποτε ...

δεν είναι τυχαίο.
Και αφού άρχισαν να την καταστρέφουν σιγά σιγά για να μη γίνουν αμέσως αντιληπτοί τώρα προχώρησαν ακόμη περισσότερο. Διαζύγια εξπρές, κόψιμο όλων των οικογενειακών επιδομάτων, αντικίνητρα, φορολογία, περικοπή μισθών και πολλά άλλα οδηγούν στη συρρίκνωση των ελληνικών οικογενειών . Τώρα βλέπουμε και μια άλλη μορφή οικογένειας μοντέλο των δήθεν προοδευτικών, αυτών που προσπαθούν να μας δείξουν ότι οικογένεια υγιείς είναι αυτή που αποτελείτε από γονείς του ίδιου φίλου, δύο μητέρες ή δυο πατέρες, γονέας Α και γονέας Β τους ονομάζουν!!! (Η δεύτερη φωτογραφία είναι τραβηγμένη πριν λίγες μέρες στο gay pride στην Αθήνα)

Φωτογραφία της Maria Nikolaidou.
Πόσο φυσιολογικό είναι αυτό φίλοι μου???
 Όσο φυσιολογικό είναι ένα ζευγάρι παπούτσια με δυο αριστερά ή δυο δεξιά παπούτσια. 

Ο Θεός όταν δημιούργησε τον κόσμο, έπλασε το θηλυκό και το αρσενικό και τους χάρισε το θαύμα της τεκνοποίησης.
Αν ήταν σωστό, όπως προσπαθούν να αποδείξουν, δεν θα έπλαθε τον Αδάμ και την Εύα αλλά τον Αδάμ και τον Κώστα ή την Εύα και τη Χριστίνα.
Ας σοβαρευτούμε λοιπόν και ας αρχίσουμε ν αντιδρούμε σε οτιδήποτε προσπαθούν να μας πλασάρουν με το ζόρι, κυρίως σε θέματα που αφορούν το έθνος και την οικογένεια. Είναι η ζωή μας και η ζωή των παιδιών μας.
Ας υψώσουμε επιτέλους φωνή χωρίς φόβο πριν η κατάσταση γίνει μη αναστρέψιμη. Από εμάς αποκλειστικά εξαρτάται αν θα αποδεχτούμε αυτά τα σκουπίδια ή όχι.
Εμείς κρατάμε το μέλλον στα χέρια μας μη το ξεχνάτε λεπτό!!


Μαρία Νικολαΐδου 
δημοσιογράφος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μη σταματάς. Δεν είναι το μαύρο πρόβατο διαφορετικό, τα άλλα είναι όλα ίδια…

ΜΗ ΣΤΑΜΑΤΑΣ ΝΑ ΕΞΕΛΙΣΣΕΣΑΙ. Υπάρχει λόγος που είσαι διαφορετικός. Ένα σχολείο είναι η Ζωή. Δε χρειάζεται να «μένεις στην ίδια τάξη», από...