Σάββατο, 23 Δεκεμβρίου 2017

Εγκαίνια γραφείου του ψυχολόγου-ψυχοθεραπευτή κ. Φοίβου Χαριτόπουλου
 Τα εγκαίνια του γραφείου του στην Κατερίνη πραγματοποίησε ο Ψυχολόγος-ψυχοθεραπευτής κ.  Φοίβος Χαριτόπουλος την Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου, παρουσία φίλων και συναδέρφων. Μεταξύ άλλων  στο καλωσόρισμα του ο κ. Χαριτόπουλος είπε: "Αρχικά, θέλω να ευχαριστήσω τον Πανοσιολογιότατο Ιερομόναχο Μακάριο Παπαμηχαήλ της Μονής Αγίου Διονυσίου Λιτοχώρου, με τον οποίο τυχαίνει να συνεργαζόμαστε κιόλας στον Ξενώνα Συμβουλευτικής Υποστήριξης Εθισμένων «Μεταμόρφωση», που ...
εκπροσώπησε τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Κίτρους, Πλαταμώνος και Κατερίνης κ. Γεώργιο και τέλεσε αυτόν τον αγιασμό, τους αξιότιμους Βουλευτές, τους συνεργάτες μου, τους Ιατρούς και συναδέλφους Ψυχολόγους και όλους εσάς που με τιμήσατε με την παρουσία σας στα εγκαίνια του γραφείου μου. 
Ο απολογισμός της φετινής χρονιάς εύχομαι να γίνει οδηγός και να αποτελέσει έμπνευση για την προσωπική μας ανάπτυξη και ψυχική μας υγεία, για την νέα χρονιά που έρχεται. Τέλος, εύχομαι να συμβάλλω και εγώ σε αυτό μέσα από την επιστήμη μου σε όσους το έχουν ανάγκη, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΩΝ 22 ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ (γιά τήν προσπάθεια ἀπόδοσης τῆς ἀντίδρασης τοῦ ἑλληνικοῦ λαοῦ στήν συμφωνία τῶν Πρεσπῶν, σέ παρέμβαση ξένων παραγόντων.)

Τά 22 Ὀρθόδοξα Χριστιανικά Σωματεῖα τῆς Θεσσαλονίκης διαμαρτύρονται ἐντόνως γιά τήν προσπάθεια ἀπόδοσης τῆς ὀργῆς καί τῆς ἀγανάκτησης ...