Σάββατο 13 Ιανουαρίου 2018

Η Μακεδονία είναι μία, Ελληνική, ΜΟΝΑΔΙΚΗ!!!

 
Της Μαρίας Νικολαίδου



Το μείζον θέμα της ονοματοδοσίας των Σκοπίων βρίσκεται στην πιο κρίσιμη φάση του και το διακύβευμα της εποχής τεράστιο. Ο δημόσιος διάλογος έχει φουντώσει, ασφυκτικές πιέσεις ασκούνται προκειμένου να δοθεί λύση και οι δήθεν διαρροές σχετικά με τα επικρατέστερα ονόματα κάνουν περισσότερο κακό στη χώρα μας, αφού προκαλούν μεγάλη σύγχυση.
Δεν υποχωρούμε ούτε σπιθαμή, η Μακεδονία είναι Ελληνική και αυτό είναι σίγουρα αδιαπραγμάτευτο. Έχουμε χρέος και ιστορική ευθύνη να προστατεύσουμε την καταγωγή και την πατρίδα μας, εμείς ο λαός, όχι οι πολιτικάντηδες που ...
προσπαθούν να επωφεληθούν και να ικανοποιήσουν τις μωροφιλοδοξίες τους. Οι βουλευτές ανεξαρτήτως κομμάτων που θα συναινέσουν με τη χρήση του όρου Μακεδονία θα θεωρηθούν προδότες.
Οι μεγάλες δυνάμεις παρατηρούν, αξιολογούν και «ζυγίζουν»…όχι την πολιτική ηγεσία του τόπου ( τη γνωρίζουν πολύ καλά άλλωστε) αλλά τις αντιδράσεις του λαού… αυτές φοβούνται. 

Αποτέλεσμα εικόνας για μακεδονία
Όλοι ενωμένοι πρέπει να ορθώσουμε μπόι πατριωτισμού και εντιμότητας, να βροντοφωνάξουμε «όχι» στο εθνικό ξεπούλημα που ετοιμάζεται και να σταματήσουμε πια την επανάσταση του καναπέ. Ας έχουμε στο νου μας ότι το μόρφωμα των Σκοπίων, που αποτελείτε από πανσπερμία εθνοτήτων, δεν θα σταματήσει στη διεκδίκηση μονάχα του όρου «Μακεδονία» στο όνομά της. Θα καταπατήσει κάθε συμφωνία και σύντομα από θέση ισχύος θα διεκδικήσει ότι έχει σχέση με αυτό: τοπωνυμία αεροδρομίων, πανεπιστημίων, ιστορικά μνημεία και οτιδήποτε άλλο ανήκει στην μία και μοναδική Μακεδονία.
Η στάση μας στο θέμα της Μακεδονίας είναι υψίστης και καθοριστικής σημασίας για το σύνολο της εξωτερικής πολιτικής της χώρας μας. Η αμαχητί παράδοση του ονόματος αποτελεί ουσιαστικά το θεμέλιο λίθο της συνοριακής συρρίκνωσης της Ελλάδος αφού θ αρχίσουν και άλλοι να ορέγονται κομμάτια της. Αλβανοί, Βούλγαροι και Τούρκοι θα περιμένουν τη δική τους σειρά για διεκδικήσεις. Αλλά θα είναι πολύ αργά για να κόψουμε τη φόρα τους.
Τώρα θα δοκιμαστούν οι αντοχές και οι αντιστάσεις μας!
Τώρα είναι που πρέπει να συσταθεί ενιαίο πατριωτικό μέτωπο, πάνω από κόμματα και μικροσυμφέροντα για την πατρίδα μας, για την ύπαρξή μας την ίδια. Οι φωνές μας πρέπει να γίνουν το προστατευτικό δίχτυ που θα την κρατήσει ασφαλή.
Τώρα μας χρειάζεται η πατρίδα!
Τώρα θ αποδείξουμε ότι δεν χύθηκε άδικα το αίμα των προγόνων μας, ότι είμαστε άξιοι απόγονοι του Μέγα Αλέξανδρου, του Κολοκοτρώνη, του Παύλου Μελά.
Η Μακεδονία είναι μία, Ελληνική, ΜΟΝΑΔΙΚΗ!!!

Μαρία Νικολαίδου 
Δημοσιογράφος


Φωτογραφία της Maria Nikolaidou.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μη σταματάς. Δεν είναι το μαύρο πρόβατο διαφορετικό, τα άλλα είναι όλα ίδια…

ΜΗ ΣΤΑΜΑΤΑΣ ΝΑ ΕΞΕΛΙΣΣΕΣΑΙ. Υπάρχει λόγος που είσαι διαφορετικός. Ένα σχολείο είναι η Ζωή. Δε χρειάζεται να «μένεις στην ίδια τάξη», από...