Τετάρτη, 21 Φεβρουαρίου 2018

Βραχυκύκλωμα σε καλώδια της ΔΕΗ βύθισε στο σκοτάδι μεγάλο μέρος του Λιτοχώρου την Κυριακή της Αποκριάς.(Φώτο και βίντεο)
Περισσότερο από τρεις ώρες κράτησε το μπλακ άουτ που προκλήθηκε λόγω βραχυκύκλωματος σε καλώδια της ΔΕΗ και βύθισε στο σκοτάδι μεγάλο μέρος του Λιτόχωρου την Κυριακή της Αποκριάς.
Στην περιοχή του Αη Γιώργη και ενώ ο κόσμος διασκέδαζε και χόρευε γύρω από τη φωτιά που έκαιγαν τα κέδρα, ξαφνικά ακούστηκε ένας δυνατός θόρυβος, σπίθες πετάχτηκαν από τα καλώδια της ΔΕΗ και η περιοχή βυθίστηκε στο σκοτάδι. Όπως ήταν φυσικό προκλήθηκε μικρός πανικός ανάμεσα στους ...
συγκεντρωμένους, ευτυχώς χωρίς να υπάρξουν τραυματισμοί καθώς ο κόσμος έσπευσε να απομακρυνθεί γρήγορα από την περιοχή. Αμέσως κινητοποιήθηκαν η Αστυνομία, η Πυροσβεστική και η ΔΕΗ για να αποκαταστήσουν τη βλάβη η οποία προκάλεσε συσκότιση στην ευρύτερη περιοχή.
Το βραχυκύκλωμα οφειλόταν σε μεταλλικές σερπαντίνες που κόλλησαν στα καλώδια από τον αέρα και όχι στη δυνατή φλόγα λόγω του κάψιμου των κέδρων όπως εικαζόταν στην αρχή. Υπάλληλοι της ΔΕΗ σε συνεργασία με την πυροσβεστική ανέβηκαν στην κολόνα και απομάκρυναν τις σερπαντίνες όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες. 

Στο τέλος του βίντεο που ακολουθεί φαίνεται καθαρά το βραχυκύκλωμα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΩΝ 22 ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ (γιά τήν προσπάθεια ἀπόδοσης τῆς ἀντίδρασης τοῦ ἑλληνικοῦ λαοῦ στήν συμφωνία τῶν Πρεσπῶν, σέ παρέμβαση ξένων παραγόντων.)

Τά 22 Ὀρθόδοξα Χριστιανικά Σωματεῖα τῆς Θεσσαλονίκης διαμαρτύρονται ἐντόνως γιά τήν προσπάθεια ἀπόδοσης τῆς ὀργῆς καί τῆς ἀγανάκτησης ...