Τρίτη 6 Φεβρουαρίου 2018

Η Ελλάδα μία φωνή: Η Μακεδονία είναι ελληνική. Το μεγαλειώδες συλλαλητήριο της Αθήνας σε φώτο και βίντεο. Δυναμικό παρόν η Πιερία.

Συλλαλητήριο Αθήνα για τη Μακεδονία: Ηχηρό πατριωτικό μήνυμα έστειλαν εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες την Κυριακή (4/2) από την πλατεία Συντάγματος για τη Μακεδονία.
Σε μια ασφυκτικά γεμάτη πλατεία, με πανό, συνθήματα και τραγούδια, οι διαδηλωτές έστειλαν το μήνυμά τους για το ζήτημα της ονομασίας των Σκοπίων. Πάνω στην πλατεία Συντάγματος, μια ...
τεράστια ελληνική σημαία  υψώθηκε.
Πολίτες που έφτασαν από όλη την Ελλάδα έδωσαν το βροντερό «παρών» στο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία, το οποίο ξεκίνησε επισήμως στις 14:00 το μεσημέρι της Κυριακής με κεντρικούς ομιλητές τον Μίκη Θεοδωράκη, τον συνταγματολόγο Γιώργο Κασιμάτη και τον μητροπολίτη Σύρου Δωρόθεο.
Χαιρετισμούς απηύθυναν ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γιώργος Πατούλης, εκπρόσωποι Ομοσπονδιών Ποντίων, Βλάχων, Σαρακατσάνων, Θρακιωτών κ.α. ενώ έντονη ήταν και η παρουσία Κρητών αλλά και απογόνων Μακεδονομάχων στην κεντρική εξέδρα.

















































Δείτε τα βίντεο:
















Φωτογραφία της Maria Nikolaidou.

Φωτογραφία της Maria Nikolaidou.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μη σταματάς. Δεν είναι το μαύρο πρόβατο διαφορετικό, τα άλλα είναι όλα ίδια…

ΜΗ ΣΤΑΜΑΤΑΣ ΝΑ ΕΞΕΛΙΣΣΕΣΑΙ. Υπάρχει λόγος που είσαι διαφορετικός. Ένα σχολείο είναι η Ζωή. Δε χρειάζεται να «μένεις στην ίδια τάξη», από...