Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2016

ΠΑΣΟΚ για Λεβέντη: Δεν ασχολούμαστε με γραφικούς ...λεβέντες


Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης δήλωσε το πρωί της Κυριακής ότι η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ έχει συμφωνήσει με τον πρόεδρο της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη.
Με μία σκληρή ανακοίνωση απάντησε η Χαριλάου Τρικούπη στον Βασίλη Λεβέντη, ο οποίος εξαπέλυσε προσωπική επίθεση κατά της Φώφης Γεννηματά, ισχυριζόμενος ότι έχει συμφωνήσει με τη Νέα Δημοκρατία. 


Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ, Παύλος Χρηστίδης δήλωσε ότι «οι συνεχείς χυδαίες προσωπικές επιθέσεις  στην Φ. Γεννηματά του πρώην πολιτευτή της ΝΔ και όψιμου αβανταδόρου του κ. Τσίπρα, είναι ανάξιες απάντησης». «Δεν ασχολούμαστε με γραφικούς «λεβέντες»… «Των δε αχρείων ...
ο ψόγος έπαινος εστί, ο δε έπαινος ψόγος», αναφέρει η ανακοίνωση του κ. Χρηστίδη. 

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης δήλωσε το πρωί της Κυριακής ότι η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ έχει συμφωνήσει με τον πρόεδρο της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη.

Μιλώντας στην εκπομπή «Ακραίως» του ΣΚΑΪ και με αφορμή την ψήφιση του εκλογικού νόμου είπε: «Η Γεννηματά έχει έρθει σε συμφωνία με τον Μητσοτάκη. Η Γεννηματά έκανε ένα μεγάλο έγκλημα. Έδωσε 50 έδρες δώρο στον Μητσοτάκη.

Αν δεν είχε δοθεί αυτό , ο Μητσοτάκης θα ερχόταν τώρα στην οικουμενική κυβέρνηση. Θα είναι κύριο θέμα των εκλογών το ότι έδωσε η Γεννηματά δώρο 50 έδρες στον Μητσοτάκη. Υποκρύπτει συμφωνία διότι τέτοιο δώρο μόνο με συμφωνία μπορείς να το δώσεις, αλλιώς είσαι βλαξ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μη σταματάς. Δεν είναι το μαύρο πρόβατο διαφορετικό, τα άλλα είναι όλα ίδια…

ΜΗ ΣΤΑΜΑΤΑΣ ΝΑ ΕΞΕΛΙΣΣΕΣΑΙ. Υπάρχει λόγος που είσαι διαφορετικός. Ένα σχολείο είναι η Ζωή. Δε χρειάζεται να «μένεις στην ίδια τάξη», από...