Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου 2018

Βρέφος από την Πάρο, 24 ώρες μετά τον επιστημονικά επιβεβαιωμένο θάνατο, επανήλθε στη ζωή – Έκανε το θαύμα του ο Άγιος Αρσένιος;


Η ιερή δύναμη της Αγιότητας του Μοναχού Αρσενίου που ασκήτεψε στην Πάρο πριν από δύο περίπου αιώνες και διακόνησε πρόθυμα ασθενείς με αγάπη και θαυματουργή πίστη, λέγεται, ότι πριν από λίγες ημέρες παρουσιάστηκε ενώπιον Έλληνα γιατρού στο Βέλγιο, λέγοντάς του ότι ένα κλινικά νεκρό βρέφος πέντε μηνών θα ζήσει τελικά, καθοδηγώντας τον για το πώς θα το επαναφέρει στη ζωή.
Το σύγχρονο θαύμα που θρυλείται ότι πραγματοποιήθηκε, αφορά ...
στη μικρή ανιψιά της Ηγουμένης στη Μονή Αγ. Αρσενίου στην Πάρο. Το μωρό, ενώ στις 6 Ιανουαρίου 2018, ανήμερα των Θεοφανίων, βαφτίστηκε λαμβάνοντας το όνομα Αρσενία, ξαφνικά αρρώστησε με δύσπνοια και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο του Βελγίου όπου ζούσε από χρόνια η οικογένειά του.
Μετά από δύο ημέρες, στις 8 Ιανουαρίου 2018, έφυγε από τη ζωή. Ενώ λοιπόν το βρέφος ήταν νεκρό, ένας Έλληνας γιατρός του νοσοκομείου δέχτηκε την επίσκεψη ενός γέροντα με μαγκούρα, ο οποίος του είπε ότι το νεκρό μωρό θα επανέλθει στη ζωή με μαλάξεις.
Ενώ είχαν περάσει πάνω από 24 ώρες από τον επιστημονικά επιβεβαιωμένο θάνατο, ο γιατρός με μαλάξεις που του είχε υποδείξει ο γέροντας, επανέφερε το βρέφος στη ζωή και όταν οι γονείς του έφθασαν στο νοσοκομείο για να το παραλάβουν ώστε να τελέσουν την κηδεία του, είδαν το κοριτσάκι τους ζωντανό στο κρεβατάκι του.
Ο γέροντας που είχε επισκεφθεί το γιατρό και του μίλησε, ήταν ίδιος με την εικόνα του Αγίου Αρσενίου της Πάρου.
Πηγή:www.logotypos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μη σταματάς. Δεν είναι το μαύρο πρόβατο διαφορετικό, τα άλλα είναι όλα ίδια…

ΜΗ ΣΤΑΜΑΤΑΣ ΝΑ ΕΞΕΛΙΣΣΕΣΑΙ. Υπάρχει λόγος που είσαι διαφορετικός. Ένα σχολείο είναι η Ζωή. Δε χρειάζεται να «μένεις στην ίδια τάξη», από...