Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2016

Αυτό πρέπει να το διαβάσετε όλοι!


Διαβάστε...
Ένα άρθρο του Δημοσθένη Λιακόπουλου,
Για να είμαι πιο κατανοητός και για να πω λιγότερα, θα αριθμήσω αυτά που είχα αποκαλύψει και που έδιναν μία εντελώς νέα προοπτική στον τρόπο που διοικείται ο κόσμος και στο τρόπο με τον οποίο δομούνται οι πολιτικές συμμαχίες.
1. Είχα αποκαλύψει την ύπαρξη της Λευκής και Μαύρης Αδελφότητας.
2. Είχα αποκαλύψει ότι η Μαύρη Αδελφότητα κάποτε κυβερνούσε τον πλανήτη από το παρασκήνιο ελέγχοντας τους ...
βασιλείς και τους αυτοκράτορες και έιχε σαν όργανο την μαύρη μασονία.
3. Είχα αποκαλύψει ότι το 1776 μ/Χ/ η Λευκή Αδελφότητα δημιούργησε την υπερστοά των Ιλλουμινάτι που προσεταιρίστηκε το σύνολο σχεδόν των στοών της μαύρης μασονίας, που έλεγε ότι τις απελευθέρωσε από το παλιό καθεστώς και οι μασόνοι ονομάστηκαν ελευθερομασόνοι ή ελευθεροτέκτονες.
4. Είχα αποκαλύψει ότι με την βοήθεια του νέου αυτού οργάνου άσκησης και επηρεασμού της εξουσίας, έστησε η Λευκή Αδελφότητα παντού επαναστάσεις, σαν αυτές που στήνει σήμερα στέλνοντας ένα SMS και έριξε όλους τους βασιλιάδες και τους μονάρχες σχεδόν σε όλο τον κόσμο.
5. Είχα αποκαλύψει ότι έπεισε τους λαούς ότι δήθεν ψηφίζοντας και βγάζοντας αντιπροσώπους, μπορούσαν να έχουν της αυτοδιαχείρισή τους και να έχουν κυβερνήσεις που θα φρόντιζαν δήθεν για τα συμφέροντά τους. Με τον τρόπο αυτό, κυβερνούσε πλέον από το παρασκήνιο η Λευκή και όχι η  Μαύρη Αδελφότητα, με όργανο τις ΗΠΑ που τις δημιούργησε ειδικά για τον λόγο αυτό και συμβολικά το 1900 ονόμασε το κυβερνείο τους Λευκό Οίκο, White House. Πριν κυβερνούσαν μέσω της Βρετανίας από το White Hall.
6. Είχα αποκαλύψει παραδίδοντάς σας τα χειρόγραφα που μου έστειλαν από το Άγιο όρος και που περιείχαν τα κείμενα του Κοσμά Φλαμιάτου, ότι δεν ήμουνα μόνο εγώ που είχα αποκαλύψει την ύπαρξη των δύο πόλων εξουσίας πάνω στον πλανήτη και ότι τις διαφορές τους είχαν δει και άλλοι.
7. Είχα αποκαλύψει ταρακουνώντας άγρια τα νερά και "παγώνοντας" αρκετούς από τους ακροατές και τηλεθεατές μου, ότι η Μαύρη Αδελφότητα χρησιμοποιούσε σαν ιδεολογική βάση το τρίπτυχο ΠΑΤΡΙΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ, ενώ η Λευκή Αδελφότητα το τρίπτυχο ΕΛΥΘΕΡΙΑ ΙΣΟΤΗΣ ΑΔΕΛΦΟΤΗΣ.
8. Είχα αποκαλύψει, ότι και τα δύο ιδεολογικά τρίπτυχα ήταν δύο διαφορετικού τύπου απάτες αλλά με ίδιο σκοπό, την ποδηγέτηση της κοινής γνώμης και τον έλεγχο του νου των λαϊκών μαζών, που χωρίστηκαν έτσι σε δεξιούς και αριστερούς.
9. Είχα αποκαλύψει ότι τους δύο παγκοσμίους πολέμους του 20ου αιώνα πολέμησαν οι άνθρωποι ωθούμενοι από τις δύο Αδελφότητες. Και τους δύο πολέμους κέρδισε η Λευκή Αδελφότητα, γιατί ο σκοπός της Μαύρης, που έλεγχε την Γερμανία, ήταν απλά να καταστρέφει την ειρήνη που ήθελε η Λευκή για να επιβάλει την συνανάμιξη των λαών και των θρησκειών για να δημιουργήσει ένα παγκόσμιο κράτος, που προσωρινά θα κυβερνούσε από τον Λευκό Οίκο και μελλοντικά από τα Ιεροσόλυμα.
10. Είχα αποκαλύψει, ότι το 2013, μετά από πολλές προσπάθειες σύμπλευσης των δύο Αδελφοτήτων, ήρθες η οριστική ρήξη. Οι προσπάθειες σύμπλευσης, που ξεκινούσαν σχεδόν πάντα από την πλευρά της Λευκής και που περιελάμβαναν και την παραχώρηση στην Λευκή, του κάποτε εκλεκτού και ετοιμασμένου ηγέτη της Μαύρης Αδελφότητας Ομπάμα, δεν έφεραν αποτέλεσμα. Έτσι ήρθε η οριστική ρήξη, αλλά και η ανακατανομή των ηγετικών μελών των Αδελφοτήτων αυτών, που αποτελούνται από τους λεγόμενους αρχαίους θεούς. Στην Μαύρη Αδελφότητα έμειναν μόνο οι ονομαζόμενοι από τους ανθρώπους απέθαντοι βρικόλακες, ενώ στην Λευκή πήγανε όλοι οι άλλοι.
11. Είχα αποκαλύψει ότι από το 2013, ότι Η Μαύρη Αδελφότητα, που  έχασε την διακυβέρνηση του πλανήτη πριν από περίπου 240 χρόνια, αποφάσισε να μπει στο καινούργιο παιχνίδι, που λεγότανε πολιτική και σας είχα πει τότε σε αλλεπάλληλες ζωντανές εκπομπές στο διαδίκτυο, ότι η Μαύρη Αδελφότητα θα αρχίσει, ξοδεύοντας τεράστια ποσά να επηρεάζει διάφορα κόμματα σε όλο τον πλανήτη, με σκοπό να εμποδίσει την Λευκή να φέρει το παγκόσμιο κράτος και τον παγκόσμιο ηγέτη της.
12. Είχα αποκαλύψει ότι η Μαύρη Αδελφότητα είχε ήδη πριν από αρκετά χρόνια, προσεταιριστεί την διοίκηση του Πούτιν, τον οποίο στήριξε οικονομικά για να πάρει τον έλεγχο της Ρωσίας.
Πριν από μερικές μέρες, η Μαύρη Αδελφότητα κατόρθωσε να κάνει ένα μεγάλο βήμα για να πάρει  και τον έλεγχο των ΗΠΑ, με την εκλογή του εκλεκτού της Τραμπ.
Η νέα τάξη της Λευκής Αδελφότητας, απειλείται πλέον άμεσα από την Μαύρη Αδελφότητα, που δεν θέλει να επαναφέρει την παλιά τάξη με την διοίκηση μέσω βασιλέων και μοναρχών, αλλά για μια ακόμη φορά να εμποδίσει τα σχέδια της Λευκής για την παγκόσμια ειρήνη που θα ήταν η ειρήνη της παγκόσμιας χούντας.
Οι υποτελείς στην Λευκή Αδελφότητα ευρωπαίοι, μαριονέττες-ηγέτες θα κάνουνε και σύσκεψη εναντίον του Τραμπ, εναντίον του δήθεν αφεντικού τους, που δήθεν ήτανε η Αμερική. Να λοιπόν που το αφεντικό δεν ήτανε η Αμερική, αλλά κάποιος άλλος και που για μια ακόμη φορά είχα δίκιο.
Πλέουμε σε αχαρτογράφητα νερά και η Μαύρη Αδελφότητα γκρέμισε την νέα τάξη σαν πύργο από τραπουλόχαρτα. Μπροστά στην διπλή απειλή Πούτιν Τραμπ, τα ΜΜΕ της νέας τάξης σε όλο τον κόσμο πήρανε εντολή να συνδέουν στο υποσυνείδητο των λαών τον Πούτιν με τον Τραμπ.
Θα χρησιμοποιήσουν τους δύο μήνες που μένουν μέχρι να αναλάβει ο Τραμπ, ή για να μην αναλάβει ποτέ, ή για να τον κάνουνε δικό τους, διότι μόλις οι σύμβουλοι της Μαύρης Αδελφότητας μπούνε στον Λευκό Οίκο, τότε τα πράγματα θα είναι πιο δύσκολα.
Θυμίζω ότι η Μαύρη Αδελφότητα δήλωσε ότι αν η Λευκή πάρει τον έλεγχο της κυβέρνησης Τραμπ, θα βάλει την Ρωσία να κάνει παγκόσμιο πόλεμο, οπότε η παγκόσμια ειρήνη της παγκόσμιας χούντα πάει περίπατο.
Διαδώστε το παντού - από το site el.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μη σταματάς. Δεν είναι το μαύρο πρόβατο διαφορετικό, τα άλλα είναι όλα ίδια…

ΜΗ ΣΤΑΜΑΤΑΣ ΝΑ ΕΞΕΛΙΣΣΕΣΑΙ. Υπάρχει λόγος που είσαι διαφορετικός. Ένα σχολείο είναι η Ζωή. Δε χρειάζεται να «μένεις στην ίδια τάξη», από...