Σάββατο, 31 Δεκεμβρίου 2016

Στο Θησείο με θέα την Ακρόπολη θα υποδεχτεί η Αθήνα το 2017


Στο Θησείο, με φόντο την Ακρόπολη, θα υποδεχθεί ο Δήμος Αθηναίων το 2017.
Στον πεζόδρομο της Αποστόλου Παύλου, στη συμβολή με την Ηρακλειδών, το Σάββατο 31 Δεκεμβρίου, οι παρευρισκόμενοι θα αποχαιρετήσουν το 2016 και θα υποδεχτούν τον καινούργιο χρόνο, με μία γιορτή μουσικής που θα ξεκινήσει στις 22:00 και θα κορυφωθεί στη...
01:00 της νέας χρονιάς.
Σε δύο σκηνές, μία μικρή και μία μεγάλη, οι θεατές θα μπορούν να απολαύσουν το σύνολο του προγράμματος, με συνεχή ροή μουσικής και χορού με συγκροτήματα και καλλιτέχνες που θα εναλλάσσονται και θα «συνομιλούν» μεταξύ τους και με το κοινό.
Η βραδιά ξεκινά στις 22:00 στη μικρή σκηνή με τη Μαριέττα Φαφούτη, ενώ στις 22:50 τη σκυτάλη θα πάρει η Μαρίζα Ρίζου.
Στη μεγάλη σκηνή, με φόντο τη φωτισμένη Ακρόπολη, στις 23:45 οι Dreamy Whispers θα δώσουν τον ρυθμό για την αλλαγή του χρόνου με χριστουγεννιάτικα τραγούδια, ενώ στις 23:50 η Σμαράγδα Καρύδη και ο Θοδωρής Αθερίδης θα ανέβουν στη σκηνή για να παρουσιάσουν ένα εορταστικό καλωσόρισμα για το 2017.
Λίγα λεπτά πριν τα μεσάνυχτα, ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης θα παραλάβει τη σκυτάλη για την υποδοχή του νέου έτους.
Πυροτεχνήματα θα φωτίσουν τον αθηναϊκό ουρανό και η γιορτή θα συνεχιστεί.
Αμέσως μετά, ο Κωστής Μαραβέγιας θα συναντήσει τη Big Band του δήμου Αθηναίων και μαζί θα συνθέσουν το διαχρονικό πάζλ της μουσικής της πόλης.
Η Big Band θα παραμείνει στη σκηνή μαζί με τους Βικτωρία Ταγκούλη, Άννα Φιλιππάκη, Νίκο Ζαδέ και Ιάσωνα Μανδηλά.
Στις 00:40 ο Τάκης Ζαχαράτος θα ανέβει στη μικρή σκηνή σε μία εμφάνιση έκπληξη, ενώ αμέσως μετά, στη μεγάλη σκηνή θα δημιουργηθεί λαϊκό πάλκο με την Orchestra Laou Laou (Βίκυ Καρατζόγλου, Ειρήνη Αναστασίου, Λεωνίδας Μαριδάκης, Μέλιος Κατσαμάκης).
Η σκηνοθετική επιμέλεια της βραδιάς ανήκει στην Ελένη Γκασούκα και η μουσική επιμέλεια στον Πάνο Σουρούνη.
Η εκδήλωση θα καλυφθεί ζωντανά από την ΕΡΤ και η αναμετάδοσή της είναι ελεύθερη για όλους τους τηλεοπτικούς και ραδιοφωνικούς σταθμούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Βρετανικό Μουσείο διαφημίζει Ελληνικό αμφορέα 2.500 χρόνων

Η μεγάλη συζήτηση για την επιστροφή των ελληνικών αρχαιοτήτων από τα βρετανικά -κυρίως- μουσεία καλά κρατεί. Παρ’ ότι το θέμα τίθεται συ...