Πέμπτη, 15 Δεκεμβρίου 2016

Ηράκλειο: Σοκαρισμένη η τοπική κοινωνία από διεστραμένο που βίασε σκύλο


Σοκάρει η καταγγελία που ήρθε στο φως της δημοσιότητας και αφορά στον βιασμό μίας σκυλίτσας που έχει βρει καταφύγιο εδώ και χρόνια στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου.
Σύμφωνα με την καταγγελία το περιστατικό συνέβη πριν από μερικές ημέρες οπότε και το σκυλί άρχισε να ουρλιάζει αβοήθητο λόγω της ...
κτηνώδους συμπεριφοράς κάποιου διεστραμμένου. Δεν βρέθηκε ούτε ένας να σταματήσει αυτό το «τέρας». Κανείς δεν παρενέβη και τελικά το σκυλί που αιμορραγούσε και ήταν σε άθλια κατάσταση φέρεται να βοήθησαν γιατροί.
Παράλληλα έχει γίνει γνωστό ότι στην ίδια περιοχή έχει καταγραφεί και ο βιασμός μιας γάτας. Αν ισχύουν οι δύο καταγγελίες τότε μιλάμε για εξαιρετικά σοβαρή κατάσταση καθώς όλα δείχνουν ότι εκεί έξω κυκλοφορεί ένα άκρως επικίνδυνο άτομο, το οποίο το λιγότερο που μπορεί να του επιβληθεί είναι ο εγκλεισμός σε κάποια ψυχιατρική κλινική.
Αυτό που συνέβη στα ζώα, σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, είναι απεχθές, καταδικαστέο και προκαλεί οργή. Ωστόσο κανείς δεν μπορεί να εγγυηθεί ότι την επόμενη φορά αυτός ο διεστραμμένος νους δεν θα επιχειρήσει να βιάσει κάποια γυναίκα ή ακόμα και κάποιο αβοήθητο παιδί.
www.cretalive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

SOS: Ο ΕΦΕΤ ανακαλεί από την αγορά γνωστά πατατάκια!

Πατατάκια ολλανδικής προέλευσης ανακαλεί από την αγορά ο Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων. Συγκεκριμένα, ο ΕΦΕΤ ενημερώθηκε, μέσω του Συστή...