Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2016

Συγκλονιστική Φωτογραφία! Ο εύζωνας αγέρωχος στη θέση του μέσα στην παγωνιά!


Είναι όταν η φωτογραφική απεικόνιση της στιγμής δεν περιγράφεται σε λέξεις.. κι όμως λέει τόσα πολλά, το στιγμιότυπο απο τη χιονισμένη Αθήνα που κατέγραψε ο φωτογραφικός φακός του Γιώργου Κονταρίνη.
Απο τα ξημερώματα (29/12) στη χώρα οι καιρικές συνθήκες είναι.. οι προβλεπόμενες για την εποχή. Το χιόνι και οι χαμηλές θερμοκρασίες -οριακά να ξεπερνούν το μηδέν  (0°C)- δεν ενδείκνυνται  για ...
παραμονή σε εξωτερικό χώρο και ακινησία, για ώρες. Οι εύζωνες της Προεδρικής Φρουράς ωστόσο, παραμένουν όρθιοι, στη θέση τους. Ακίνητοι, παρά τις δύσκολες καιρικές συνθήκες, μπροστά στον Άγνωστο Στρατιώτη.

fylakio1-300x200
(Eurokinissi- Γιώργος Κονταρίνης)
Σε φωτογραφικό στιγμιότυπο που απαθανάτισε το πρωί (29/12) ο φωτορεπορτερ Γιώργος Κονταρίνης (Eurokinissi) έχει αποτυπώνει πολλά περισσότερα απο όσα η εικόνα δείχνει, με τον νεαρό εύζωνα με το καθαρό βλέμμα και τα καταγάλανα μάτια να σκέκεται αγέρωχος και με το βλέμμα σταθερά «μακριά», μπροστά απο το Μ.Α.Σ..
fylakio2-300x200
(Eurokinissi- Γιώργος Κονταρίνης)
nantiareport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μη σταματάς. Δεν είναι το μαύρο πρόβατο διαφορετικό, τα άλλα είναι όλα ίδια…

ΜΗ ΣΤΑΜΑΤΑΣ ΝΑ ΕΞΕΛΙΣΣΕΣΑΙ. Υπάρχει λόγος που είσαι διαφορετικός. Ένα σχολείο είναι η Ζωή. Δε χρειάζεται να «μένεις στην ίδια τάξη», από...