Κυριακή 1 Ιανουαρίου 2017

Επίδομα θέρμανσης: Έως αύριο, 2 Ιανουαρίου, οι αιτήσεις


Έως αύριο 2 Ιανουαρίου υπάρχει η δυνατότητα υποβολής αίτησης για το επίδομα θέρμανσης, για καταβολή του μέχρι τα τέλη του τρέχοντος μηνός.
Με βάση τη σχετική απόφαση για αιτήσεις που υποβάλλονται έως 2 Ιανουαρίου 2017 και σε περίπτωση πολυκατοικίας εφόσον έχει γίνει η ενεργοποίηση πληρωμής, το ποσό επιδόματος θέρμανσης που δικαιούνται οι αιτούντες βάσει των ...
πραγματοποιηθεισών αγορών πετρελαίου θέρμανσης καταβάλλεται έως 31 Ιανουαρίου 2017.
Για αιτήσεις που υποβάλλονται κατά το χρονικό διάστημα από 3 Ιανουαρίου έως 31 Μαΐου 2017 το ποσό επιδόματος θέρμανσης που δικαιούνται οι αιτούντες βάσει των πραγματοποιηθεισών αγορών πετρελαίου θέρμανσης, καταβάλλεται έως 30 Ιουνίου 2017, εφόσον πληρούνται όλες οι προϋποθέσεις.
Σε περιπτώσεις αιτήσεων όπου υπάρχουν αμφιβολίες για τις προϋποθέσεις χορήγησης του επιδόματος, μετά τις απαραίτητες διευκρινίσεις και ελέγχους εφόσον διαπιστωθεί ότι ο αιτών είναι δικαιούχος, το ποσό του επιδόματος θέρμανσης δύναται να καταβάλλεται έως 13 Οκτωβρίου 2017.
Το επίδομα ανέρχεται και φέτος σε 0,25 ευρώ ανά λίτρο πετρελαίου θέρμανσης που προμηθεύεται κάθε δικαιούχος.
Η πληρωμή του επιδόματος θέρμανσης διενεργείται μέσω τραπεζικών ή λοιπών πιστωτικών ιδρυμάτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μη σταματάς. Δεν είναι το μαύρο πρόβατο διαφορετικό, τα άλλα είναι όλα ίδια…

ΜΗ ΣΤΑΜΑΤΑΣ ΝΑ ΕΞΕΛΙΣΣΕΣΑΙ. Υπάρχει λόγος που είσαι διαφορετικός. Ένα σχολείο είναι η Ζωή. Δε χρειάζεται να «μένεις στην ίδια τάξη», από...