Τρίτη, 21 Φεβρουαρίου 2017

Το προφανές …… αόρατο;


Ποια είναι η αλήθεια τελικά;

Με τον καιρό και την βουή, μας κάνανε να σκεφτόμαστε πολύπλοκα και πονηρά. Να θεωρούμε εξυπνάδα κάνοντας εικασίες για το τι άλλο μπορεί να βρίσκεται πίσω από το πίσω, κάνοντας διάφορα σενάρια ως ειδικοί και γνώστες, και έτσι τρώμε το παραμύθι που μας σερβίρουν ως αλήθεια και που είναι μόνο το 1% από τα εγκλήματα που περνάνε μέσα από ΦΕΚ και πράξεις νομοθετικού περιεχομένου. Με την σύνθετη σκέψη του … ντετέκτιβ, που μας έχουν κάνει με τα χρόνια να ζούμε και να  σκεφτόμαστε, δεν βλέπουμε και δεν διακρίνουμε το προφανές.
Μέσα λοιπόν από το γυαλί - κουτί και δια μέσω του συναισθήματος ενεργοποιούν συγκεκριμένα κέντρα και ...
πτυχές της ψυχής μας, και με αυτόν τον τρόπο κατευθύνουν την σκέψη μας, τις αντιδράσεις μας και την συμπεριφορά μας. Την ίδια στιγμή βέβαια η αλήθεια που βρίσκεται μπροστά στη μύτη μας περνάει απαρατήρητη. Το προφανές όμως, μπορεί να το αντιληφθεί άμεσα κάποιος που λειτουργεί με την λογική και όχι με το συναίσθημα. Αυτός δεν ξεγελιέται.
Παρόλο που όλα γύρω μας είναι μια τρέλα και το άδικο και το παράλογο βρίσκονται σε έξαρση, εμείς, πρέπει με ηρεμία και λογική σκεπτόμενοι απλά να εξετάζουμε την πληροφόρηση που μας δίνουν και την ουσία του θέματος, και όχι γύρω-γύρω από αυτήν. Το ονειρικό πέπλο του συναισθήματος δεν μπορεί να παρεμβληθεί μπροστά στο προφανές, όταν ακόμη και στις πιο δύσκολες στιγμές επικρατεί η λογική. Εάν κλείσουμε τις τρύπες που μπάζουν και χρησιμοποιούν το συναίσθημα μέσω της υποβολής των ΜΜΕ, θα μπορέσουμε να δούμε καθαρά την αλήθεια.
Το σχέδιο υποβολής στις συνειδήσεις μας και διαμόρφωσης του ψυχισμού μας μέσω της TV είναι γνωστό: Σκοτωμοί, θάνατοι, κηδείες, νοσοκομεία, δικαστήρια, ιδιωτικοί στρατοί κατοχής, τρομοκρατία, μεταλλάξεις, ζόμπι, λαγνεία, πορνεία, φιέστες, προπαγάνδα, το αφύσικο, οι εξαιρέσεις ως κανόνες, οι παραπλανητικές ειδήσεις, η απόκρυψη κ.α.
Είναι όλο στημένο με τις τράπεζες εντολοδότες, τους πολιτικούς εκτελεστές, τα μέσα μαζικής ενημέρωσης - εξαπάτησης και την γραικύλικη και χαζάρικη μπουρζουαζία του τόπου μας να τους στηρίζει. Πατριώτες ξυπνήστε! Μας πηγαίνουν σιγά – σιγά και γρήγορα, ακολουθώντας τις ταγές της νέας τάξης πραγμάτων και των αφεντικών τους που προσπαθούν να επιβάλλουν, στην πλήρη εξαθλίωση, υποδούλωση, θάνατο και αφανισμό. Εάν πέσουμε και εμείς οι Έλληνες τίποτα πλέον δεν θα μπορεί να σταθεί εμπόδιο στα σατανικά και απανθρώπινα σχέδιά τους, και η ανθρωπότητα θα καταστραφεί και θα εξαφανισθεί. . Έχουμε χρέος και καθήκον στους προγόνους μας που έδωσαν επανειλημμένα την ζωή τους για την ελευθερία, μα πολύ περισσότερο στα παιδιά μας και στις επόμενες γενιές. Πανελληνόρθωση τώρα !!!
ΑΔ

πηγή:difernews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

3η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΑΚΕΔΟΝΩΝ

Την Κυριακή 20 Μαΐου 2018 και ώρα 17:00 θα πραγματοποιηθεί η 3 η Πανελλήνια Συνάντηση Μακεδόνων στην Αμφίπολη (χώρος διεξαγωγής του Φεστ...