Δευτέρα 24 Απριλίου 2017

Εξαρθρώθηκε σπείρα που άρπαζε κινητά και χρήματα από πεζούς στην Αθήνα


Τέσσερις Αλβανοί και τρεις Έλληνες αποτελούσαν τη σπείρα που ταυτοποιήθηκε για τουλάχιστον 13 ληστείες σε βάρος πεζών τους τελευταίους μήνες στην περιοχή των Πατησίων, του Αγίου Παντελεήμονα, της Νέας Χαλκηδόνας, της Νέας Φιλαδέλφειας και της Νέας Ιωνίας.
Σύμφωνα με την αστυνομία η επταμελής σπείρα, έξι μέλη της οποίας έχουν συλληφθεί, είχε ξεκινήσει τη δράση της τον περασμένο Σεπτέμβριο.
Στόχος τους χρήματα, κοσμήματα, κινητά τηλέφωνα και ...
άλλα αντικείμενα που είχαν στην κατοχή τους τα ανυποψίαστα θύματά τους.
Στη συνέχεια τα μέλη της σπείρας, που κάθε φορά χτυπούσαν με διαφορετική σύνθεση, διέθεταν τα κλοπιμαία σε κλεπταποδόχους.
Συγκεκριμένα η αστυνομία συνέλαβε τέσσερις Αλβανούς ηλικίας από 17 έως 22 ετών και δύο Έλληνες ηλικίας 15 και 20 ετών ενώ έχει ταυτοποιήσει και άλλον έναν 15χρονο Έλληνα συνεργό τους.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών ο οποίος τους παρέπεμψε για ανάκριση ενώ η έρευνα για την ταυτοποίηση και άλλων περιπτώσεων συνεχίζεται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μη σταματάς. Δεν είναι το μαύρο πρόβατο διαφορετικό, τα άλλα είναι όλα ίδια…

ΜΗ ΣΤΑΜΑΤΑΣ ΝΑ ΕΞΕΛΙΣΣΕΣΑΙ. Υπάρχει λόγος που είσαι διαφορετικός. Ένα σχολείο είναι η Ζωή. Δε χρειάζεται να «μένεις στην ίδια τάξη», από...