Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου 2017

ΣΟΚ στην Κύπρο! Ο βιαστής της 40χρονης ήταν ο… σύζυγός της!


Ενώπιον του μόνιμου Κακουργιοδικείου που συνεδριάζει στην Πάφο προσήχθη σήμερα 30χρονος πατέρας τριών παιδιών, για υπόθεση βιασμού της εν διαστάσει συζύγου του. Το δικαστήριο διέταξε όπως ο 30χρονος παραμείνει υπό κράτηση και επαναπρογραμμάτισε την υπόθεση για την 10η Ιανουαρίου 2018, προκειμένου ο 30χρονος να απαντήσει παραδοχή ή μη στις κατηγορίες που αντιμετωπίζει.
Ο 30χρονος που κατάγεται από τον Πύργο Τηλλυρίας σε ...
τρεις περιπτώσεις, δύο εντός του Νοεμβρίου του 2017 και μία στις 6 Δεκεμβρίου 2017 φέρεται να βίασε την εν διαστάσει σύζυγό του και μητέρα των τριών παιδιών του, με την οποία ωστόσο διαμένει μαζί στην Πάφο.

Στην σημερινή δικάσιμο, η εκπρόσωπος της κατηγορούσας αρχής αιτήθηκε την κράτηση του 30χρονου μέχρι την ολοκλήρωση της δικαστικής διαδικασίας, λόγω του βεβαρημένου ιστορικού του, σημειώνοντας πως σε περίπτωση που αυτός αφεθεί ελεύθερος ενδέχεται να διαπράξει και άλλα αδικήματα.

Από την πλευρά του, ο συνήγορος υπεράσπισης του 30χρονου ζήτησε όπως ο πελάτης του αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, λέγοντας πως αυτός θα διαμείνει στον Πύργο Τηλλυρίας και θα βρίσκεται σε απόσταση από την εν διαστάσει σύζυγό του που διαμένει στην Πάφο.
Όπως αναφέρθηκε στο δικαστήριο, ο κατηγορούμενος, ενώ τελούσε υπό κράτηση, τηλεφώνησε από τις κεντρικές φυλακές στην παραπονούμενη και της ζήτησε να αποσύρει την υπόθεση, λέγοντάς της ότι θα της έδινε διαζύγιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μη σταματάς. Δεν είναι το μαύρο πρόβατο διαφορετικό, τα άλλα είναι όλα ίδια…

ΜΗ ΣΤΑΜΑΤΑΣ ΝΑ ΕΞΕΛΙΣΣΕΣΑΙ. Υπάρχει λόγος που είσαι διαφορετικός. Ένα σχολείο είναι η Ζωή. Δε χρειάζεται να «μένεις στην ίδια τάξη», από...