Τρίτη 13 Μαρτίου 2018

Ξεσηκώνεται ο Έβρος οι …Οι Εβρίτες πήραν την κατάσταση στα χέρια τους


Ξεσηκώνεται ο Έβρος αφού οι Εβρίτες πήραν την κατάσταση στα χέρια τους  ,νιώθοντας οτι η επίσημη πολιτεία είναι απούσα  και προσπαθεί να χαμηλώσει τους τόνους ,ώστε να ξεχαστεί και να σβήσει το θέμα από τα Ελληνικά & Διεθνή ΜΜΕ!
 Μόνο τυχαίο δεν είναι η παντελής απουσία  και η αφωνία των Κυβερνητικών Βουλευτών του νομού του Έβρου,αλλά προσπεράστηκαν από τους απλούς καθημερινούς ανθρώπους του Ακριτικού Έβρου και της Θράκης!
Ξεσηκωμός και κινητοποίηση επικρατεί όχι μόνο στον Έβρο και  την Θράκη για την συγκέντρωση συμπαράστασης και ... αλληλεγγύης προς τους Έλληνες στρατιωτικούς κρατούμενους στις φυλακές της Αδριανούπολης, αλλά και σε όλη την Βόρεια Ελλάδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του evrosnews.gr, στη Θεσσαλονίκη και τις άλλες περιοχές της Μακεδονίας και γενικά της Βόρειας Ελλάδας, πολλοί είναι αυτοί που μαθαίνοντας ότι το μεσημέρι της Κυριακής θα υπάρξει το συλλαλητήριο υπέρ της ΑΜΕΣΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ του Άγγελου Μητρετώδη και του Δημήτρη Κούκλατζη που ξεκίνησε με μπροστάρη τον Ποδηλατικό Αθλητικό Σύλλογο Ορεστιάδας «ΡΗΣΟΣ”, έχουν εκδηλώσει την επιθυμία να ταξιδέψουν στην ακριτική πόλη.
Καλούμε όλον τον Εβρίτικο λαό, και όχι μόνο, να δώσει το «παρών» ως ένδειξη συμπαράστασης στους δυο στρατιωτικούς μας και τις οικογένειες τους !!
Τοπικά ΜΜΕ  στηρίζουν την Συγκέντρωση και θα μεταδώσουν την Κινητοποίηση του Λαού της Θράκης
ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 11/03/2018 στις 10:00 το πρωί ξεκινάμε με ποδηλατοδρομία από την κεντρική πλατεία της πόλης μας με προορισμό το τελωνείο Καστανέων και επιστροφή στην κεντρική πλατεία της Ορεστιάδας για την Μεγάλη Συγκέντρωση
Το κάλεσμα είναι για όλους!! Με ότι μέσο μεταφοράς επιθυμεί ο κάθε ένας …Αρκεί να είσαι και εσύ εκεί που η Ιστορία τώρα γράφεται

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μη σταματάς. Δεν είναι το μαύρο πρόβατο διαφορετικό, τα άλλα είναι όλα ίδια…

ΜΗ ΣΤΑΜΑΤΑΣ ΝΑ ΕΞΕΛΙΣΣΕΣΑΙ. Υπάρχει λόγος που είσαι διαφορετικός. Ένα σχολείο είναι η Ζωή. Δε χρειάζεται να «μένεις στην ίδια τάξη», από...