Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2019

Κοντά στις φιέστες και στους στολισμούς του κέντρου της Κατερίνης υπάρχει αυτή η “παγίδα” για τους πολίτες. (Φωτο & βίντεο)

Κοντά στις φιέστες και στους στολισμούς του κέντρου της Κατερίνης υπάρχει αυτή η “παγίδα” για τους πολίτες.
Στην καρδιά της Κατερίνης , στα Αστικά και συγκεκριμένα στην οδό Αδριανουπόλεως έχει ανοίξει στο οδόστρωμα ο «κρατήρας» που βλέπετε στις φωτογραφίες και στο βίντεο με αποτέλεσμα να υπάρχει σοβαρός κίνδυνος ατυχήματος. Οι αρμόδιοι προφανώς αρκέστηκαν μόνο στο να βάλουν τις δυο προειδοποιητικές κορύνες. Εγείρονται λοιπόν τα εξής ερωτήματα:
Γιατί τις τελευταίες 24 ώρες δεν έχει γίνει  κάτι έτσι ώστε να ...
προφυλαχτούν πεζοί και οχήματα; (Άραγε λίγο χαλίκι ή προστατευτικές μπάρες δε θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν προσωρινά για μεγαλύτερη ασφάλεια)
Όταν οι δρόμοι του δήμου και στην προκειμένη περίπτωση της Κατερίνης σκάβονται από διάφορες εταιρείες, υπάρχει κάποια μελέτη ή επίβλεψη των εργασιών από υπηρεσίες του δήμου ή ο καθένας κάνει ότι θέλει με αποτέλεσμα να βλέπουμε τέτοιες εικόνες γιατί δεν είναι η πρώτη φορά (λίγους μήνες πριν συνέβη το ίδιο σε κοντινό δρόμο);
Θα σταματήσει επιτέλους η προχειρότητα που χαρακτηρίζει τη συντήρηση των οδοστρωμάτων;
Περιμένουμε λοιπόν απαντήσεις και φυσικά σύντομα να διορθωθεί ο δρόμος προς αποφυγή ατυχήματος και τραυματισμού, προσθέτοντας άλλο ένα μπάλωμα στο δρόμο αλλά και στην αισθητική μας.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μη σταματάς. Δεν είναι το μαύρο πρόβατο διαφορετικό, τα άλλα είναι όλα ίδια…

ΜΗ ΣΤΑΜΑΤΑΣ ΝΑ ΕΞΕΛΙΣΣΕΣΑΙ. Υπάρχει λόγος που είσαι διαφορετικός. Ένα σχολείο είναι η Ζωή. Δε χρειάζεται να «μένεις στην ίδια τάξη», από...