Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2016

Κατερίνη: Λίγο περισσότερο ενδιαφέρον για τις κακοτεχνίες δε θα έβλαπτε κανέναν.


Καλές οι φιέστες και οι απονομές αλλά να κοιτάμε και λίγο την ασφάλεια, λειτουργικότητα και αισθητική του Δήμου Κατερίνης. Για τα χωριά του δήμου δεν το σχολιάζω, παρατημένα στην τύχη τους αλλά τουλάχιστον η Κατερίνη και μάλιστα το κέντρο θα έπρεπε να είναι σε καλύτερη κατάσταση. Οι φωτογραφίες που ακολουθούν είναι από την ...
οδό Περδίκα στην περιοχή Αστικά της Κατερίνης, 2-3 τετράγωνα μακριά απ την κεντρική πλατεία της πόλης. Οι τρύπες που άνοιξαν στο οδόστρωμα που έχει υποχωρήσει είναι αν μη τι άλλο επικίνδυνες για πεζούς , οχήματα αλλά και ποδηλάτες ιδιαίτερα τις βραδινές ώρες. 


Ελπίζουμε ο δήμος να μην αδιαφορήσει και να προβεί στις απαραίτητες ενέργειες σύντομα. Ας ρίξει βέβαια μια ματιά και στους γύρω δρόμους και θα διαπιστώσει πολλά τέτοια επικίνδυνα σημεία.


 Γιατί αν δεν το κάνει θα το κάνουμε εμείς, θα του υποδείξουμε πάρα πολλά. Το θέμα θα έχει και συνέχεια προς ενημέρωση των πολιτών. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μη σταματάς. Δεν είναι το μαύρο πρόβατο διαφορετικό, τα άλλα είναι όλα ίδια…

ΜΗ ΣΤΑΜΑΤΑΣ ΝΑ ΕΞΕΛΙΣΣΕΣΑΙ. Υπάρχει λόγος που είσαι διαφορετικός. Ένα σχολείο είναι η Ζωή. Δε χρειάζεται να «μένεις στην ίδια τάξη», από...