Παρασκευή, 9 Δεκεμβρίου 2016

Θυμωμένο τσιουάουα με χριστουγεννιάτικα ρούχα ψάχνει τον ιδιοκτήτη του


Με χριστουγεννιάτικο πουλοβεράκι και μπλε παντελόνι ήταν ντυμένο το τσιουάουα που βρέθηκε να τριγυρνά στο πάρκο Robinswood, του Bellevue στην Washington.
Το αστυνομικό τμήμα του Bellevue εξέδωσε ανακοίνωση τόσο στο Facebook όσο και το Twitter την Πέμπτη για να βρει τους ...
ιδιοκτήτες του σκύλου γράφοντας:
«Είναι αυτός ο σκύλος σας; Βρέθηκε από αστυνομικό στο πάρκο Robinswood. Φορούσε πουλοβεράκι και μπλε παντελόνι και ήταν πολύ θυμωμένος».
Η ανάρτηση του αστυνομικού τμήματος ταξίδεψε στο διαδίκτυο και πολλοί ήταν εκείνοι που είδαν την αστεία πλευρά της υπόθεσης.
«Φυσικά είναι θυμωμένος. Αυτό το πουλοβεράκι δεν ταιριάζει καθόλου με αυτό το παντελόνι», απάντησε κάποιος.

Το βράδυ της ίδιας μέρας το αστυνομικό τμήμα έδωσε περισσότερες πληροφορίες για την κατάσταση του ζώου.
«Ο μικρός μας φίλος είναι τώρα υπό την προστασία του @kcpets. Αν ο ιδιοκτήτης του δεν τον ζητήσει θα τεθεί υπό υιοθεσία, το παντελόνι δεν συμπεριλαμβάνεται».
Είναι άγνωστο αν ο μικρός βρήκε τον ιδιοκτήτη του ή παραμένει ακόμη στο κέντρο φιλοξενίας ζώων, το μόνο σίγουρο πάντως είναι πως η εορταστική περίοδος δεν έχει ξεκινήσει καλά για εκείνον, αναφέρει το cnn.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημόσιο: Έρχονται αυξήσεις στους μισθούς (πίνακες)

Αυξήσεις στους μισθούς χιλιάδων δημοσίων υπαλλήλων φέρνει η πρόσφατη εγκύκλιος που «ξεπαγώνει» μετά από τρία χρόνια τις ωριμάνσεις. Το Δημ...