Οι κρέπες, όπως και αν τις προτιμάτε είναι νόστιμες και απολαυστικές.
Μπορείς να τις γεμίσεις με τόσους διαφορετικούς συνδυασμούς που και πάλι δεν θα έχεις δοκιμάσει κάθε συνδυασμό!!
Υλικά:
2 αβγά
1 φλ. γάλα
1/2 κ.γ. αλάτι
1 φλ. αλεύρι
2 κ.σ. λιωμένο βούτυρο ή μαργαρίνη ή λάδι
Εκτέλεση:
- Χτυπάμε καλά τα αβγά, προσθέτουμε το γάλα, το αλάτι, το αλεύρι και το βούτυρο. Σκεπάζουμε και αφήνουμε για 30 λεπτά.
- Σε αντικολλητικό τηγάνι βάζουμε μια μικρή ποσότητα της ζύμης (ίσα να καλύπτει το τηγάνι), και μόλις ψηθεί από κάτω, τη γυρίζουμε.
- Αφήνουμε για λίγο και από την άλλη και τη βγάζουμε από το τηγάνι.
- Μπορούμε να τη γεμίσουμε με ό,τι θέλουμε και ή να τη φάμε έτσι ή να τη βάλουμε στο φούρνο για να λιώσει η γέμιση.
Extra Tip:
Μπορείτε να φτιάξετε τις κρέπες και να τις βάλετε στην κατάψυξη σε μερίδες, ώστε να έχετε για όποτε θελήσετε να τις γεμίσετε.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου